Emma Zeicescu, mărturii cutremurătoare:«Tata a murit în bucătărie, stop cardiac»

Ultima actualizare:

Emma Zeicescu este invitată azi la podcastul lui Adrian Artene, unde dezvăluie un episod cutremurător din copilărie, când l-a găsit pe tatăl ei mort din cauza consumului excesiv de alcool. 

Fosta jurnalistă Emma Zeicescu a lucrat în presă vreme de 21 de ani, apoi a făcut o schimbare bruscă de carieră și a devenit director de comunicare pentru un o companie foarte cunoscută. 

Citește și: Emma Zeicescu părăsește TVR. Unde pleacă gazda emisiunii «Ca-n viață»

Emma Zeicescu a reprezentat întotdeauna noțiunea de profesionalism și de succes obținut prin muncă asiduă, însă, în spatele acestei imagini zace o tragedie pe care puțini și-ar închipui-o. 

În podcastul lui Adrian Artene, fosta jurnalistă dezvăluie cea mai mare dramă a vieții sale și anume, momentul când, la vârsta de numai șapte ani, l-a găsit pe tatăl ei, fără viață, în bucătărie, unde murise din cauza unui stop cardiac, pe fondul abuzului de alcool. Zeicescu a scos la iveală aceste detalii cumplit de triste despre viața ei, tocmai pentru a demonta mitul conform căruia viața personajelor de la TV este perfectă și reușesc să-și controleze emoțiile indiferent de situație. 

Citește și: Emma Zeicescu a scăpat de acuzaţii şi a revenit pe sticlă după scandalul drogurilor

,,Tata a murit în bucătărie, stop cardiac, 37 de ani, pe fond de alcool. Tata avea o problemă cu alcoolul. Si eu mă bucur că putem să vorbim despre asta, pentru că aș vrea să mai ieșim dintr-o zonă despre viața asta perfectă în care oamenii reușesc să-și controleze emoțiile, slăbiciunile, vulnerabilitățile. Suntem cu toții niște oameni puternici, dar, în aceeași măsură, și niște oameni slabi.", a mărturisit fosta jurnalistă. 

Emma Zeicescu dezvăluie cum și-a luat ,,adio" de la părintele ei

Emma Zeicescu a rămas marcată de această întâmplare, ce s-a impregnat în sufletul ei asemenea unei răni adânci. Zeicescu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre clipa în care, copilă fiind, a dorit să-și ia ,,adio" de la părintele ei. Vedeta a mai adăugat că și-ar dori foarte mult să relateze într-o carte acest moment copleșitor al vieții ei. 

,,Și a existat un moment în care eu m-am dus și avea o batistă și am vrut să-l pup pe tata. E fascinant cum poți povesti un asemenea episod ca și cum te-ai fi decuplat de acolo, dar eu văd exact fetița de la Obor, cum s-a urcat în scaun, și este primul capitol din care, în viața asta, la un moment o s-o termin, dar probabil că o s-o lansez după ce nu mai sunt ca să pot să spun tot ceea ce am trăit în această lume fascinantă. Mie mi se pare fascinantă.", a relatat Emma Zeicescu în podcast. 

,,Un om intelectual, căruia îi plăcea să scrie poezie"

Zeicescu consideră că a moștenit de la tatăl ei natural înclinația pentru scris și pentru creativitate și a afirmat că, în ciuda defectelor pe care le avea părintele ei, i-a purtat mereu acestuia o dragoste și o apreciere nemăsurate. 

,,Iar tata, Dumnezeu să-l odihnească, un om superb fizic, un om intelectual, căruia îi plăcea să scrie poezie, un artist în felul lui, pentru că și tata creiona și picta”, a spus Emma Zeicescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net