Emma Zeicescu a scăpat de acuzaţii şi a revenit pe sticlă după scandalul drogurilor


    Emma Zeicescu a revenit pe sticlă la TVRfoto: captură video
Emma Zeicescu a revenit pe sticlă la TVRfoto: captură video

Emma Zeicescu respiră uşurată după luna de pauză în care a fost anchetată de DIICOT în privinţa deţinerii de droguri. Juranlista a reapărut de luni la emisiunea "Perfect Imperfect" pe care o moderează la TVR 1.

Emma Zeicescu a scăpat de acuzaţii. Jurnalista a stat o lună pe tuşă, dar de luni (19 noiembrie) s-a întors pe sticlă la TVR după ce procurorii DIICOT au decis clasarea dosarului în care ea și iubitul ei, prezentatorul Tv Claudiu Popa, au fost urmăriți penal pentru deținere de droguri. "Trezește-te, îmbracă-te, nu întârzia și nu renunța niciodată. “– Genevieve Rhode. Ne vedem, de la 10.00 - pe TVR1- Perfect Imperfect! Cine întârzie, dă cafeaua!", a notat prezentatoarea pe contul ei de Facebook ]în dreptul unei imagini cu ea din platoul emisiunii pe care o moderează la postul public de televiziune.

Iubitul jurnalistei Emma Zeicescu a luat asupra lui toată vina

Claudiu Popa a recunoscut că țigările cu canabis erau ale lui, dar că le-a pus în rucsacul Emmei Zeicescu, pe care bruneta îl ținea.

Prezentatorii de televiziune Emma Zeicescu (TVR) şi Claudiu Popa(Realitatea TV) au prinşi cu ţigări cu canabis, în luna august, la un festival de muzică din Buftea. Prezentatorii TV au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, însă, după ce procurorii DIICOT au terminat cercetările, au stabilit ca cei doi să nu fie trimişi în judecată. „Urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că «o vedetă de la TVR şi un prezentator de la Realitatea TV ar fi fost anchetaţi de DIICOT pentru deţinere de substanţe interzise», Biroul de informare şi Relaţii Publice este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele. Din verificările efectuate în evidenţele Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura centrală a rezultat faptul că, la data de 21.08.2018 a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de art.4 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, se arăta într-un comunicat al DIICOT, la momentul începerii cercetării penale.

Cum a reacționat TVR în cazul jurnalistei Emma Zeicescu

Teleziviunea Română(TVR), unde Emma Zeicescu lucrează ca moderator, a avut o primă reacție referitoare la incident, la scurt timp după aflarea veştii.Potrivit Paginademedia.ro, SRTv precizează că nu a fost informată oficial în legătura cu ancheta DIICOT în ceea ce o privește pe jurnalistă și că aceasta are un contract de colaborare cu postul public. 

  • SRTv a luat la cunoştinţă din presă despre poziţia oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituţii referitoare la cazul menţionat;
  • SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne”, preciza postul public într-un comunicat oficail.
  •  

Citeşte şi:

Emma Zeicescu a anunțat separarea de bărbatul cu care are un copil

Reacţia Emmei Zeicescu după ce a fost jignită de Mircea Badea

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png