Cum a reacționat TVR în cazul jurnalistei Emma Zeicescu. Precizările făcute de televiziune


    Emma Zeicescu a fost pusă sub acuzare pentru deținere și consum de droguri Foto Instagram
Emma Zeicescu a fost pusă sub acuzare pentru deținere și consum de droguri Foto Instagram

Televiziunea Română a avut o primă reacție în cazul Emmei Zeicescu, realizatoare a postului tv, care a fost pusă sub învinuire pentru consum și deținere de droguri, după ce a fost percheziționată în cadrul unui festival de muzică. Conducerea TVR-ul susține că nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT în ceea ce o privește pe moderatoarea care activează în cadrul televiziunii, Emma Zeicescu.

Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, care este de asemenea realizator tv, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere și consum de droguri de risc. Prezentatorii tv au fost prinși că dețineau cannabis asupra lor în timp ce se aflau la un festival de muzică. 

Teleziviunea Română(TVR), unde Emma Zeicescu activează ca moderator, a avut o primă reacție referitoare la incident, publicând un mesaj ce conținea câteva precizări cu privire la ancheta demarată de DIICOT. Potrivit Paginademedia.ro, SRTv precizează că nu a fost informată oficial în legătura cu ancheta DIICOT în ceea ce o privește pe Emma Zeicescu și că aceasta are un contract de colaborare cu postul public. 

Iată precizările TVR cu privire la cazul Emmei Zeicescu

  • „Societatea Română de Televiziune nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT în ceea ce priveşte persoana doamnei Emma Zeicescu;
  • Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil;
  • SRTv a luat la cunoştinţă din presă despre poziţia oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituţii referitoare la cazul menţionat;
  • SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne”.

Claudiu Popa, fostul iubit al Emmei Zeicescu. Cei doi au împreună și un copil
Claudiu Popa, fostul iubit al Emmei Zeicescu. Cei doi au împreună și un copil

Atât Emma Zeicescu, cât și fostul ei iubit, Claudiu Popa, realizator tv pentru Realitatea TV, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului. Cei doi au împreună un fiu. 

Emma Zeicescu și Claudiu Popa riscă închisoare

Cei doi prezentatori tv riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă. În România, deținerea sau consumul de cannabis sunt interzise, potrivit articolului 4 din Legea 143/2000, ei riscă închisoare sau amendă. „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”. Conform Libertatea, cei doi ar putea ajunge, totuși, să scape doar cu muncă în folosul comunității. 

andreea mantea
tina turner jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png