Emma Zeicescu părăsește TVR. Unde pleacă gazda emisiunii «Ca-n viață»

Ultima actualizare:

    Emma Zeicescu părăsește TVR, unde prezintă emisiunea ”Ca-n viață”foto: arhiva Click!
Emma Zeicescu părăsește TVR, unde prezintă emisiunea ”Ca-n viață”foto: arhiva Click!

Emma Zeicescu părăsește Televiziunea Română, transmite Pagina de Media. Jurnalista a prezentat la TVR emisiunile ”Perfect Imperfect” și ”Ca-n viață”, iar în 2018 a fost protagonista unui episod controversat, după ce a fost urmărită penal pentru deținere de droguri.

Emma Zeicescu va părăsi TVR la sfârșitul acestui an, ultima ediție a emisiunii ”Ca-n viață” urmând să fie difuzată la data de 20 decembrie, conform unor informații prezentate de Pagina de Media.

Se pare că jurnalista se va alătura echipei Gandul.info. Emma Zeicescu a intrat în echipa TVR în septembrie 2016, cu emisiunea ”Perfect Imperfect”. Anul trecut, în 2018, Emma Zeicescu a făcut o pauză de câteva săptămâni, după ce ea și jurnalistul Claudiu Popa au fost urmăriți penal pentru deținere de droguri de risc. Cei doi au fost prinși la festivalul Summer Well, cu două țigări de canabis. DIICOT a decis clasarea cauzei.

Din primăvara acestui an, Emma Zeicescu prezintă o nouă emisiune, ”Ca-n viață”.

Iubitul jurnalistei Emma Zeicescu a luat asupra lui toată vina în cazul drogurilor

Prezentatorii de televiziune Emma Zeicescu (TVR) şi Claudiu Popa (Realitatea TV) au prinşi cu ţigări cu canabis, în august 2018, la un festival de muzică din Buftea. Prezentatorii TV au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, însă, după ce procurorii DIICOT au terminat cercetările, au stabilit ca cei doi să nu fie trimişi în judecată. „Urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că «o vedetă de la TVR şi un prezentator de la Realitatea TV ar fi fost anchetaţi de DIICOT pentru deţinere de substanţe interzise», Biroul de informare şi Relaţii Publice este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele. Din verificările efectuate în evidenţele Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura centrală a rezultat faptul că, la data de 21.08.2018 a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de art.4 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, se arăta într-un comunicat al DIICOT, la momentul începerii cercetării penale.

Claudiu Popa a recunoscut că țigările cu canabis erau ale lui, dar că le-a pus în rucsacul Emmei Zeicescu, pe care bruneta îl ținea.

Citește și:

Emma Zeicescu: „Am nevoie de o iubire care să mă fiarbă la foc mic”

De ce a demisionat Emma Zeicescu de la Realitatea TV după 10 ani

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net