VIDEO Imagini virale. Cum a reacționat o tânără care și-a prins soțul cu amanta în mașină

1 octombrie 2023 11:13   Național
Ultima actualizare:

O femeie din Găești și-a prins soțul cu amanta în mașină, iar reacția ei a fost ireală. Aceasta s-a urcat pe capota mașinii, a lovit cu geanta parbrizul și nu a mai vrut să coboare.

Ce a făcut femeie când a văzut că este înșelată

Incidentul s-a petrecut în centrul Găeștiului, chiar în apropierea sediului de Poliție. O tânără în vârstă de 29 de ani are o reacție ieșită din comun, după ce și-a prins bărbatul împreună cu o altă femeie în mașină. Soția înșelată s-a urcat pe capotă și a încercat să-i împiedice pe cei doi să plece, scrie Antena3 CNN.ro. La un moment dat, a forțat ușa pentru a intra peste bărbatul infidel și noua iubită a acestuia. 

Femeia a fost amendată

Polițiștii au sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 290 de lei, o femeie din Găești, pentru nerespectarea prevederilor art. 72 din O.U.G. nr. 195/2002. Totodată, aceeași femeie, a fost sancționată contravențional cu amendă, în valoare de 200 de lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991”, este comunicatul IPJ Dâmbovița.

Cum s-a răzbunat o femeie din Constanța

O femeie din Constanța a decis, după ce a aflat că partenerul ei de viață o înșela, ba mai mult o cunoștea și pe amantă, să se răzbune. Cel mai probabil, orbită de furie, constățeanca i-a vandalizat mașina „celeilalte femei”.

Proprietara maşinii s-a trezit cu autoturismul vandalizat în parcare. Avea și un mesaj:„Paula, ai doi copii. Lasă-mi bărbatul în pace”. Mesajul scris cu roșu pe capota mașinii amantei, de către femeia înșelată, a stârnit indignarea proprietarei mașinii. Mai mult, parbrizul mașinii a fost spart, provocând pagube semnificative.

Un caz asemănător s-a întâmplat în Alba Iulia

Anul trecut, în luna decembrie, o femeie din Alba Iulia și-a prins soțul cu amanta și i-a distrus mașina în timp ce el o înșela cu cea mai buna prietenă a ei.

În timp ce bărbatul o înșela cu amanta, femeia încornorată nu a mai putut răbda și a decis că e momentul să se răzbune pe mașina soțului ei, un Audi A4, care acum arată ca după bombardament. Soția înșelată i-a rupt oglinzile, i-a spart farurile, stopurile și geamurile.

Chiar dacă mașina nu era nouă, paguba creată de răzbunarea femeii se ridică la câteva mii bune de euro. Atunci când bărbatul a vrut să plece acasă, mare i-a fost mirarea când a văzut cum arată autoturismul său. El a sunat imediat la 112 și la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care în urma anchetei a descoperit că este vorba de o răzbunare.

Mai multe