Alimentele pe care Ion Țiriac le-a scos din dietă! Așa reușește să aibă o formă fizică de invidiat la 85 de ani

29 august 2024 10:56   Sănătate
Ultima actualizare:

Ion Țiriac are vârsta de 85 de ani, iar sănătatea și silueta sa sunt, acum, subiecte foarte importante pentru afaceristul român. În ciuda faptului că, în tinerețe, era pasionat de acest tip de mâncare, acum, Ion Țiriac a scos din dieta sa astfel de alimente.

De-a lungul tinereții sale, Ion Țiriac a fost un mare fan al acestor tipuri de preparate, însă astăzi, când afaceristul român deja a ajuns la vârsta de 85 de ani, el a decis să elimine din dieta sa astfel de produse. Chiar o verișoară a omului de afaceri a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre acest subiect.

Mai precis, chiar dacă în tinerețe Ion Țiriac era pasionat de mâncărurile grase, acum, acestea nu se mai găsesc niciodată pe masa sa! Chiar dacă astfel de rețete îi plac la fel de mult ca întotdeauna, omul de afaceri alege să aibă grijă de sănătatea și de silueta sa.

Ion Țiriac a eliminat din dietă mâncărurile grase

„Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale. Trebuie să aibă grijă şi de sănătate şi de siluetă. Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a explicat verișoara afaceristului, Mariana Stanciu, potrivit as.ro.

Astfel, pentru a avea mai multă grijă de sănătatea sa, Ion Țiriac a decis să renunțe la aceste tipuri de mâncare!

Omul de afaceri a oferit mașini atleților care au câștigat medalii la Olimpiadă

După performanețele atleților români de la Jocurile Olimpice de la Paris, Ion Țiriac a decis să îi răsplătească pe fiecare dintre aceștia cu câte o mașină Hyundai Ioniq 5 pentru fiecare medalie pe care au câștigat-o.

În cazul înotătorului David Popovici, a fost vorba chiar despre două mașini, deoarece sportivul român s-a întors acasă cu două medalii de la Paris.

„Am venit doi oameni cu o singură mașină, plecăm cu trei mașini. Va fi o provocare să le ducem acasă. E bine, nu mă vait. Mi-aș dori ca guvernanții să se țină de cuvânt, nu doar asta, ci să vină cu cât mai multe inițiative, să existe o strategie națională concretă, îndreptată către sport”, spunea David Popovici, în cadrul evenimentului unde atleții au primit mașinile.

Mai multe