#Exclusiv Click!

Anca Ciota, fata de la Meteo, adevărul despre despărțirea de Kanal D!: „Îmi doream și nu reușeam”

30 septembrie 2024 10:06   Interviurile Click!

După Simona Pătruleasa și Silvia Ioniță, Anca Ciota este cea de-a treia vedetă care a părăsit, în urmă cu câteva săptămâni, postul de televiziune Kanal D. Anca ne-a vorbit despre plecarea ei neașteptată de la postul la care a lucrat timp de 13 ani, dar și despre proiectele care o așteaptă în mediul on-line.

Anca Ciota (35 de ani) a crescut și s-a format la Kanal D, post în care a lucrat timp de 13 ani. A fost reporter și, ulterior, a prezentat şi realizat rubrica  „Drumul spre celebritate”, din cadrul show-ului WOWBiz.

De șapte ani, Anca Ciota era prezentatoarea rubricii Meteo, în cadrul Ştirilor Kanal D, până în luna septembrie a acestui an când a anunțat brusc că a întrerupt colaborarea cu postul turcesc. Plecarea ei a venit după alte două despărțiri surprinzătoare pe care postul turcesc le-a anunțat, în această toamnă: este vorba de Simona Pătruleasa și Silvia Ioniță. 

La plecarea ei din familia Kanal D, Anca Ciota a precizat că se va dedica vieții de familie. Anca are un băiețel, Liam( în vârstă de 2 ani), rodul dragostei dintre ea și cântărețul Phelipe, care îi este și soț. 

Anca Ciota: „Fac ce îmi doream și nu reușeam până acum”

Click!: Ce face Anca Ciota după despărțirea de Kanal D? 

Anca Ciota: Sunt foarte bine, liniștită și fac ce îmi doream și nu reușeam până acum. În prima parte a zilei eram mereu plecată, iar acum pot să fac activități cu Liam: să ieșim în parc, la locul de joacă, să luam prânzul împreună. 

Click!: Ai de gând să te dedici în următoarea perioadă vieții de familie? 

Anca Ciota: În mare parte, da! Dar, am timp și de activități pentru mine. Apuc să fac sport, să merg la evenimente, să mă întâlnesc cu prietenele.

Click!: Ce proiecte ai in mediul on line? 

Anca Ciota: Sunt foarte fericită pentru că am o comunitate frumoasă și receptivă la ce postez. Sunt foarte activă pe Instagram și am multe contracte de promovare pentru diferite branduri. 

Iar, în paralel, împreună cu soțul, ne gândim deja serios la o idee de afacere. Este ceva la care ne gândim de mai mult timp, avem ideea, știm ce vrem, trebuie doar să o implementăm. 

„Am un copil foarte năzdrăvan” 

Click!: Ce face cel mic? 

Anca Ciota: Crește extrem de repede! Este foarte dezvoltat pentru vârsta lui. Vorbește foarte bine, foarte clar și are o memorie vizuală incredibilă. Dar, este și foarte năzdrăvan! Are foarte multă energie și ne ține mereu în priză.

„Nu am renunțat definitiv la televiziune, este doar o pauză”

Click!: Cum va împărțiți sarcinile in familie?

Anca Ciota: Reușim să comunicăm foarte bine. În funcție de proiectele fiecăruia, împărțim zilele. Când am eu mai multă treabă, stă soțul meu cu Liam, iar când are el treabă, mă ocup eu mai mult de copil. Facem totul in mod egal și este atât de bine! 

Click!: Ai de gând să revii în televiziune? 

Anca Ciota: Eu nu am renunțat definitiv la televiziune, este doar o pauză. Nu știu cât de repede voi reveni, dar cu siguranță mă veți vedea din nou pe TV. 

Mai multe