Anca Ciota nu renunță la alăptat! E dependentă de băiețelul său, Liam

#Exclusiv Click!

Anca Ciota, prezentatoarea rubricii Meteo de la Kanal D, se gândește serios să își înțarce băiețelul de doi ani, pe Liam. Problema este că deși își dorește acest lucru și crede că ar fi momentul, Anca Ciota nu se îndură încă să o facă.

Să vedem ce facem cu înțărcatul că de asta îmi este foarte teamă.  Dacă mă întrebi când urmează s-ar putea să  încep să plâng. Săptămâna trecută am tras un plâns, ceva rău.  Nu mă îndur deocamdată să fac asta! Gândul că nu o să mai am momentul acela de apropiere cu el, mă face pur și simplu să plâng.  Nu știu dacă o să mai avem un copil sau nu, noi nu spunem nu, dar știi cum e, poate noi vrem dar nu o să iasă, Dumnezeu știe! Și mă gândesc că o să fie ultima dată. Mă întristează și mă face să fiu foarte nostalgică treaba asta!", ne-a povestit Anca Ciota pentru Click!, pe care am întâlnit-o la un eveniment monden și se bucura puțin că a ieșit să se relaxeze, în timp c băiețelul său, Liam, a rămas acasă cu soțul ei, artistul Phelipe, care se pare că se descurcă de minune din postura de tătic.

Am fugit de acasă, mă relaxez, tatăl copilului este cu copilul, ca să zic așa! Are răbdare, da, din punctul ăsta de vedere să știi că am mare noroc. Filip este foarte implicat, se înțeleg foarte bine. Uneori am impresia că atunci când e cu el, Liam se comportă mai bine decât cu mine. Mănâncă singur, vrea să fie schimbat. Eu îl alerg prin casă, când îi dau eu mămăligă se mânjește pe toată fața, cu taică-su zici că este mai disciplinat, nu înțeleg de ce! Nu sunt o mamă stresată, sunt  foarte relaxată dar am câteva lucruri la care țin foarte mult și anume să nu îi dea nimeni dulce. Încă nu i-am dat zahăr, foarte puțin, îi dau o ciocolată cu niște vitamine, și cu televiziorul și cu telefonul sunt puțin stresată. Noi suntem cu telefonul în mână toată ziua și vrea și el mult să țină telefonul și nu știu cum o să facem cu partea asta, mă îngrijorează puțin!", ne-a mai spus prezentatoarea rubricii meteo de la Kanal D.

De când este mămică, Anca Ciota recunoaște că stă cam prost cu somnul.

"Nu mai am acel tonus de dinainte, nu dorm deloc noaptea de când s-a născut, decât câteva ore și mă recompensez cu dulce, recunosc! Somnul îmi lipsește foarte mult! Îmi place foarte mult domeniul online-ului dar îmi mănâncă foarte mult timp. Mi-ar plăcea să pot face mai multe dar nu am timp”, a mai adăugat tânăra mămică care are un conținut foarte frumos pe pagina ei de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net