Anca Ciota a devenit mamă! Ce nume va purta băiețelul prezentatoarei

Ultima actualizare:

Anca Ciota, prezentatoarea rubricii Meteo de la Kanal D, are toate motivele să fie fericită și împlinită. Luni, 30 mai, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar marți le-a dat vestea bună fanilor, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Instagram. 

Anca Ciota, alături de soțul său, Phelipe
Anca Ciota, alături de soțul său, Phelipe

Anca Ciota a născut prin cezariană, nu în mod natural, așa cum își propusese inițial. Motivul? O serie de complicații și faptul că micuțul avea cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului. Medicii au decis că cea mai bună variantă este operația prin cezariană, așadar Anca a acceptat fără să stea prea mult timp pe gânduri.

Citește și: Anca Ciota și soțul ei s-au mutat în casa visurilor

„După o noapte albă, cu contracții, am ajuns la 7 dimineața la spital, iar în jur de 12.30 s-a născut David Liam. Este absolut perfect: este cuminte, papă lăptic și doarme că un îngeraș! Ne uităm la el și nu ne vine să credem ce minune am primit de la Dumnezeu”, a scris Anca pe pagina personală de Instagram. 

Băiețelul Ancăi va purta numele David Liam
Băiețelul Ancăi va purta numele David Liam

Băiețelul va purta numele de David Liam, conform declarațiilor Ancăi. Deși multe vedete sunt reticente în a arăta chipul copiilor în mediul online, nu este și cazul Ancăi. Aceasta a distribuit deja o imagine în care apare ținându-l în brațe pe băiețel, iar fericirea i se poate citi cu ușurință pe chip. 

Vezi și: Anca Ciota, gravidă în șapte luni, declarații despre starea de sănătate

Atât Anca, cât și bebelușul se simt foarte bine, iar prezentatoarea mărturisește că nu se poate dezlipi de prunc și abia se îndură să îl lase jos din brațe preț de câteva secunde. 

Prezentatoarea rubricii meteo a povestit care a fost motivul pentru care medicii au recurs, în cele din urmă, la operația de cezariană.

„Am tras de toate variantele posibile, însă înca de acum 12 zile s-a pus pe masă varianta cezarianei. În urmă cu 2 săptămâni, cordonul s-a înfășurat foarte tare în jurul gâtului și ieșeau bătăile foarte rău la monitorizare. (...) Mă bucur că data lui de naștere a fost de la început data de 30 mai și am venit foarte fericira la maternitate, sperând că o să nasc pe cale naturală, dar nu s-a putut fiindcă i se încolăcea cordonul în jurul gâtului și nu putea să iasă. Mi-a fost foarte greu că nu am reușit să nasc natural. Am intrat foarte speriată în operație, îmi tremura tot corpul. Acum mă refac, e ok. Suntem bine acum, și eu, și bebe", a povestit Anca Ciota.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net