Anca Serea a serbat-o pe micuța Leah la piscină! Cine era să le strice petrecerea?: „Am stat cu emoții”

16 august 2022 20:52   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Cu șase copii, e agitație mare mai mereu, în familia Anca Serea și a lui Adi Sână! Ieri, de Sfânta Maria, a fost serbată micuța Leah Maria, care a împlinit trei anișori. Părinții i-au facut micuței toate poftele și un party de senzație, la o piscină din Corbeanca. 

Anca Serea și Adi Sână au cu ce se mândri! Au acasă nu mai puțin de șase copii, iar în familia lor e mereu motiv de veselie și sărbătoare. Zilele acestea, a venit rândul micuței Leah Maria să fie în centrul atenției. Fetița a împlinit trei anișori pe 14 august, așa că luni, de Sfânta Maria, părinții i-au pregătit un party la o piscină din Corbeanca, într-un loc idilic, împânzit cu cortulețe, balonașe și tot dichisul. 

Ieri, a fost dublu motiv de sărbătoare in familia noastră: micuța Leah a împlinit trei anișori, și de asemenea am sărbătorit-o pentru că poartă nume de sfânt, numele Sfintei Marii. A fost o petrecere foarte frumoasă, restrânsă, în familie și cu prietenii noștri cei dragi, într-o locație superbă din vecinătatea pădurii Corbeanca. Am făcut un pool party pentru că frații ei mai mari așa și au dorit.

Am avut parte de multe surprize, cei de acolo au pus mulți flamingo gonflabile în apă, apa a fost încălzită și fără clor. Au fost tot felul de decorațiuni, bar cu limonadă, un tort cu o tematica preferată de Leah, Masha și ursul. A fost foarte fericită, au veniții prietenii ei cei mai buni. 

A fost o zi frumoasă, am stat puțin cu emoții pentru că de dimineață a plouat torențial, dar Doamne Doamne a ținut cu noi și iată ca a fost o petrecere super reușită”, a povestit Anca Serea, în exclusivitate pentru Click!

Mai vrea și al șaptelea copil?

La 41 de ani, fosta prezentatoare tv Anca Serea se mândrește cu o familie foarte numeroasă. Anca a fost numită mama eroină, după ce a dat naștere și celui de-al șaselea copil! Anca are patru copii cu Adrian Sână, pe Noah, Ava, Moise și Leah.

David și Sarah, sunt copiii Ancăi din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care a decedat în anul 2010.

Anca Serea a avut în ultima vreme probleme de sănătate, vedeta confruntându-se cu o anemie severă, motiv pentru care nu se gândește să mai facă și al șaptelea copil, deși Adrian Sână  își mai dorește moștenitori.

Familia s-a mutat anul acesta într-o casă nouă, în zona Băneasa, în care și-au băgat toate economiile. Anca și Adi locuiau cu chirie, așa că au decis să cumpere o casă nouă, la două străzi distanță de cea în care au stat. Vila a costat aproape 500 000 de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe