#Exclusiv Click!

Câte kilograme a slăbit Jojo pentru rolul din serialul Tătuțu': „Paul n-are nevoie, are un metabolist perfect"

16 octombrie 2024 9:47   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Cătălina Grama (43 de ani) sau Jojo, așa cum este cunoscută de publicul larg, a fost foarte încântată de colaborarea pe care a avut-o cu întreaga echipă a serialului în care a jucat, "Tătuțu'", care urmează să apară pe 19 octombrie pe Voyo.ro.

Actrița a fost nevoită să slăbească 9 kilograme pentru că actiunea se petrece în urmă cu 20 de ani, înainte de "Clanul", așa că a trebut să se conformeze. Jojo ne-a povestit pentru Click! cum a fost posibil acest lucru și cum este viața ei de familie acum.

Spune-mi despre “Tătuțu’”, te rog. Cum e? Toată lumea așteaptă acum să înceapă pe 19 octombrie, pe Voyo.

Cred că e ceva revoluționar și fabulos. N-am văzut nimic din el, văd și eu pentru prima oară ce vedeți voi. La filmări am participat minimalist pentru că e povestea de dinaintea apariției Magdei în viața lui Bebe.Sunt foarte curioasă, mai ales că s-a folosit tehnologia asta de ultimă oară pentru întinerirea personajelor.  Mi se pare foarte îndrăzneț și curajos din partea lor și îi susțin în toată inima și sunt mândră că fac parte din echipa asta. Iată că e o echipă foarte valoroasă în continuare. Magda nu apare aici, în “Tătuțu’”, atât de mult.  Scenariul scris de Anghel Damian și de Lia Bugnar este excepțional. Asta am citit. Nu știu cum a fost la filmări, dar sunt convinsă că a fost că de fiecare dată  pentru că m-am mai întâlnit cu George Ivașcu și cu Constantin Dogioiu la repetiții la teatru,  la piesă pe care am făcut-o împreună și mi-au tot povestit. 

Am citit că ai revenit la culoarea de păr care te-a consacrat, adică ți-ai mai deschis părul?  

L-am mai deschis pentru Magda tânără, da. Aici o să am șuvițe. Am pus eu o poză la un moment dat pe Instagram.  Am șuvițe blonde, sunt în spiritul anilor 2000.  E un pic diferit personajul.

Între Magda și ceea ce joci aici, cum este?

E același lucru. Numai că e când era la început. Are aceleași caracteristici, aceeași personalitate puternică, e drăcoasă, e mișto, e pusă pe fapte mari, e ambițioasă. E la fel, doar că e ea la început. Asta mi se pare fascinant, că noi am luat-o invers.

Cum faci față acestui program încărcat?  Am văzut că mai joci și în “Candidatul Perfect”.  

Da, l-am făcut deja, iese săptămâna viitoare, “Candidatul Perfect”. Am avut și premiera cu "Hurley Burley", pregătesc un alt spectacol de teatru, am spectacole peste tot în țară. Am și școala de actorie, care pentru mine e extrem de importantă și îi dedic foarte mult timp. Sunt acolo în fiecare după-amiază când nu am spectacol și le predau copiilor. 

Vin și copiii tăi la școală de actorie?  

Da, amândoi. Zora e în grupa 6-8 ani și Achim în grupa 12-16 ani. 

Le place?  

Foarte mult, altfel n-ar veni, nu-i obligă nimeni.

Cum e Zora acum, așa, în afară de actorie, cu școala?

Zora e clasa I-a și este foarte bine la școală. Are o grupă de copii foarte frumoasă acolo. Se înțelege foarte bine cu ei. Și cu doamna învățătoare. Îi place. Fac tot felul de proiecte.  Cum poate să fie clasa I-a? Fermecătoare. Încă nu e nimic atât de complicat.  Achim este în clasa a 7-a, are mai mult de tras, foarte multe teme.  Se pregătesc pentru examenul care o să urmeze la final de clasa a 8-a.

Ai răbdare la teme, îl mai ajuți pe Achim?  

Nu vrea el să-l ajut la teme.  E mare deja și nu. Dar, îl mai supraveghez așa din când în când. Am totală încredere în el. Învață foarte bine și e foarte dedicat.

Dar cum e ideea de a juca Achim cu tine într-o piesă sau într-un serial?

 Nu-i place să fie actor. Lui îi place actoria ca activitate extrașcolară. Se distrează foarte tare cu grupa lui de la studioul nostru.  Îi sunt prieteni, îi sunt colegi.

Dar n-ar vrea să meargă mai departe?  

Nu, nu vrea.  

Și nici Zora?

Zora vrea să fie medic veterinar. Achim încă nu știe, cercetează.  La un moment dat vroia să facă programare. Acum vrea și ceva mai creativ. O să vedem, se schimbă în ani copiii.  

Achim e cu fetele deja?  

Să șții că nu prea. Îl curtează foarte multe fete. Dar el e foarte concentrat pe gașca de băieți. O să înceapă și perioada respectivă.  Dar, îi dau multe târcoale, pot să zic, da.

Cum faci să te menții, așa, neschimbată?  

Nu sunt neschimbată. Încerc, încerc. Fac mișcare când pot, deși nu am foarte mult timp.  Mă restricționez alimentar cât pot.  Adică încerc să duc cu un regim de viață echilibrat. Mănânc porții foarte mici.  Pentru “Tătuțu’” am slăbit 9 kilograme.  Mâncând foarte puțin. Trebuia să se vadă o diferență.

Și ți-a fost greu?

Nu mi-a fost greu, pentru că asta vorbeam și cu colegele noastre.  Spre deosebire de alte diete, acum am fost la un nutriționist,  la Andra Balcangiu, a fost foarte faină abordarea ei. Și am micșorat pur și simplu porțiile. Nu m-am restricționat foarte mult pe ceea ce mănânc,  deși nu mănânc foarte multe lucruri interzise. Și mai degrabă am micșorat porțiile și a funcționat de minune. E mult mai sănătos și mai bine decât să, nu știu,  să stai să te înfometezi o zi întreagă  sau să mănânci doar salată cu grătar.Devine frustrant la un moment dat și după o viață de ținut tot felul de diete, nu-ți mai vine.  

Te ții în continuare de chestia asta?  Adică cu porțiile mici?  

Da, mai am zile în care mă răsfăț, mai am zile în care revin și tot așa.

A luat și Paul de la ține din obiceiul ăsta, cu mâncarea?  

Paul n-are nevoie, are un metabolist perfect. Îl invidiez, dar nu în sensul bun. El poate să mănânce orice, n-are nicio treabă.

Ați sărbătorit recent un an de la nuntă, de fapt. Cum a fost?  

A fost frumos, am fost cu copiii, eram în vacanță.  A fost super.  

Cum descrii relația voastră?  

Relația noastră, eu zic că e foarte armonioasă. Eu zic că este ceea ce trebuie,  ceea ce ne trebuie fiecăruia dintre noi.  Că suntem într-un echilibru pe care ni l-am găsit fiecare  și asta e minunat. Și că e o relație plină de iubire și de farmec,  și de prietenie și de susținere. Un parteneriat frumos funcționează pe toate planurile.  

Ești liniștită, fericită și împlinită...  

Da, da, sunt, sunt! Să am eu timp să fac toate proiectele pe care vreau să le fac.   

Ce-ți mai dorești pentru tine?  

Îmi doresc o vacanță la final de decembrie. Atâta tot.  

O vacanță în familie sau de cuplu?

 În familie. Și dacă reușesc să merg și cu Paul undeva două-trei zile, ar fi minunat. 

Unde ți-ar plăcea să mergeți? Așa, ca, destinație?  

N-am nicio idee, oriunde. N-are nicio importanță.

Mai multe