Cum a slăbit George Mihăiță 8 kilograme și cum a întinerit 20 de ani pentru „Tătuțu”. „N-o să credeți la ce s-a ajuns. Am folosit ...”

Pe 23 septembrie, George Mihăiță a împlinit 76 de ani și se pregătește să cucerească iar publicul în rolul lui Bebe Măcelaru, de această dată în serialul „Tătuțu”, o producție inspirată de personajul interpretat în „Clanul”. Ce eforturi a făcut ca să slăbească 8 kilograme, dar și cum au apelat producătorii la Inteligența Artificială ca să întinerească actorii și să recreeze atmosfera de acum 20 de ani, citiți în materialul următor. 

„Tătuțu” este povestea lui Bebe Măcelaru înainte de „Clanul”
„Tătuțu” este povestea lui Bebe Măcelaru înainte de „Clanul”

Cu ocazia aniversării sale, maestrul a vorbit despre ce înseamnă pentru cariera sa rolul lui „Tătuțu`”, dar și despre realizările sale. „Anul acesta, 23 septembrie este pentru mine ZIUA AȘTEPTĂRII: Mă voi gândi încă și încă la.... TĂTUȚU`. De ziua ta mai tragi o linie și îți dai seama că și-n anul respectiv ai împliniri. De ziua mea aș vrea să merg pe străzi și să zâmbesc stânga - dreapta celor care-mi zâmbesc și nu numai. Nu există bucurie mai mare. Vreau să mă întâlnesc cu cei trei copii ai mei și să-mi rămână zâmbetul pentru puțin timp înflorit în colțul gurii. Zâmbetul meu să spună că sunt mulțumit de ei... de mine... de viață. Zâmbetul să-l reiau seara în sala de spectacol. Mulțumesc, DOAMNE... Mulțumesc, OAMENI dragi”, a spus maestrul cu ocazia zilei sale de naștere, pentru Pro Tv. 

George Mihăiță: „Am slăbit cu dietă și mult sport. Bazin, bicicletă”

Binecunoscutul actor a fost nevoit să dea jos, nici mai mult, nici mai puțin, de 8 kilograme, pentru a arăta mai tânăr pentru noul serial în care joacă, a cărei acțiune se petrecere cu 20 de ani în urmă, atunci când Bebe Măcelaru a început să clădească ceea ce s-a văzut în „Clanul”. Sport, dietă, înot, mersul pe bicicletă, au fost secretele lui „Tătuțu’” pentru a apărea într-o formă de invidiat in atenția celor care îl îndrăgesc de ani de zile. 

Click!: „Tătuțu’” începe acum în forță! E o continuare dar nu e o continuare... 

George Mihăiță: Da, da, da. E de fapt ce s-a întâmplat cu 20 de ani de urmă, cum a ajuns “Tătuțu’” interlop șef, aventurile prin care el trece, vor fi, oricum, scene de suspans foarte multe, jocurile în care intră, bune, rele, trădările sunt la ordinea zilei în zona asta interlopă. 

Vă dedicați în continuare cu aceeași plăcere? 

Da. Tot în parc, tot prin biserici merg și repet, e o linişte și o bucurie. 

Mie mi se pare că ați mai slăbit? Ați ținut cură pentru rol? 

Da, trebuie, nu e glumă! Nu e glumă cu personajele, nu numai eu am slăbit. Au slăbit majoritatea actorilor care, evident în urmă cu 20 de ani erau mult mai slabi, și a trebuit să slăbesc și eu vreo 8 kg. 

Ați ținut dietă? Vă ajută cineva? 

Dietă și sport, mult sport. Bazin, bicicletă, mers pe jos și evident dietă. 

Anghel Damian: „Am filmat cu autorizație de la poliție” 

Iar eforturile depuse de George Mihăițe au fost dublate cu Inteligința Artificială.

Sunt mai tânăr, da. Asta încercăm noi să facem acum, cu ajutorul inteligenței artificiale. Este mai dificil pentru că în urmă cu 20 de ani cu siguranță aveam o altă mișcare, o altă dinamică și atunci trebuie să fii foarte atent și la aceste lucruri. Avem și colegi, și regizori, care stau pe lângă noi și ne aduc aminte din când în când că trebuie să ne mișcăm puțin mai dinamic”, a declarat Mihăiță. 

Procesul de post producție este acum mai important ca niciodată. Sfidează timpul și multe dintre legile fizicii. Totul cu ajutorul inteligenței artificiale”, spune și actorul Sergiu Costache. 

Este foarte complicat să reecrezi acea epocă pentru că deși poate uneori ni se pare că nu s-a schimbat mare lucru, s-au schimbat enorm de multe. Bucureștiul e total diferit. Este foarte greu să mergi pe o stradă astăzi și să nu găsești elemente extrem de contemporane. Mă refer la clădiri renovate, la termopane, mașini... Noi când filmăm o secvență avem autorizație de la poliție și trebuie să golim strada sau să acoperim cumva mașinile cu acele prelate care se puneau pe vremuri”, explică și Anghel Damian, regizor și scenarist. 

Tătuțu’, din 18 octombrie, doar pe Voyo 

Comisarul Costoiu și noua lui brigadă.  foto: Pro TV
Comisarul Costoiu și noua lui brigadă. foto: Pro TV

 Producţia va fi disponibilă doar pe platforma Voyo începând de sâmbătă, 19 octombrie, potrivit unui promo publicat pe pagina oficială de Facebook voyo.ro. Tătuţu’ este o producţie a cărei acţiune are loc cu 20 de ani înaintea acţiunii din Clanul. În noul serial, cei de acasă vor afla cum a ajuns Costoiu să aibă brigada lui, cine l-a ajutat pe Bebe Măcelaru` să fie în fruntea Clanului, dar şi cum a primit apelativul de Tătuţu`. 

În serial joacă nume cunoscute cum ar fi Mihai Constantin, Lucian Viziru sau Valentin Teodosiu.  Totodată, în Tătuţu’ vor face parte şi unele personaje din Clanul: Carmen Tănase, Șerban Pavlu și George Ivașcu. De asemenea, actori din noua generație vor întruchipa personaje savuroase: Ofelia Popii, Irina Artenii, Eduard Păuna, Ștefan Radu sau Marian Adochiței. 

Foștii iubiți Lia Bugnar și Anghel Damian, din nou împreună

De asemenea, Lia Bugnar și Anghel Damian sunt din nou împreună în spatele camerelor. Anghel Damian, cu o viziune regizorală modernă, și Lia Bugnar, cunoscută pentru talentul ei narativ inconfundabil, reușesc din nou să aducă un suflu proaspăt în televiziunea românească, ridicând constant standardele producției de seriale.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Radu Cosarca Mona Niculici
netflix pixabay jpg
16EE2AE7 8DA9 4F50 A7F8 92B133981BC7 jpeg
petronela rotar captura video jpg
lia sotia sotului meusezon 26 1 webp
netflix shutterstock jpg
larisa uta facebook jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net