Lia Bugnar și Anghel Damian, din nou împreună: „Aceeași echipă formidabilă”

După succesul imens al serialului „Clanul”, Anghel Damian și Lia Bugnar revin în prim-plan cu o nouă colaborare captivantă. În noul proiect „Tătuțu'”, povestea se centrează pe relația complexă dintre comisarul Costoiu și Bebe Măcelaru’, două personaje ce au captat atenția telespectatorilor. Ceea ce face ca această colaborare să fie atât de specială este chimia creativă dintre cei doi foști iubiți. 

Lia Bugnar și Anghel Damian, din nou împreună / foto: arhiva Click!
Lia Bugnar și Anghel Damian, din nou împreună / foto: arhiva Click!

Anghel Damian, cu o viziune regizorală modernă, și Lia Bugnar, cunoscută pentru talentul ei narativ inconfundabil, reușesc din nou să aducă un suflu proaspăt în televiziunea românească, ridicând constant standardele producției de seriale. Cei doi nu doar că lucrează eficient împreună, dar și reușesc să creeze un adevărat spectacol de emoții și tensiune, care îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură.

„Tătuțu” va avea legătură cu serialul Clanul, care a devenit un subiect de mare interes pentru majoritatea românilor. Noul serial de la Pro TV plasează acțiunea mai devreme cu 20 de ani.

Anghel Damian și Lia Bugnar sunt producătorii serialului „Tătuțu”

George Mihăiță revine în rolul lui Tătuțu și i se vor alătura Carmen Tănase, Șerban Pavlu și George Ivașcu. De asemenea, actori din noua generație vor întruchipa personaje savuroase: Ofelia Popii Irina Artenii, Eduard Păuna, Ștefan Radu sau Marian Adochiței.

Relația dintre comisarul Costoiu și Bebe Măcelaru’ se află în centrul atenției, amândoi fiind personaje cu trecuturi grele și motivații puternice. George Mihăiță, în rolul lui Bebe Măcelaru’, aduce o intensitate aparte, reușind să capteze fiecare nuanță a personajului. Ce schimbări a făcut actorul pentru noul proiect? 

În primul rând schimbări de look. Tătuțu’ cu 20 de ani în urmă avea părul mai bogat și o perucă făcută în Germania, care dă foarte bine. Foarte mulți care nu m-au văzut înainte așa atent, au crezut că e părul meu. Mustața la fel, prima oară când mi-am lăsat mustață și când o păstrez de atâta timp. E un personaj creionat, gândit de echipă și realizat de mine împreună cu echipa. Este o scriitură extraordinară a Liei Bugnar și a lui Anghel Damian și o aceeași echipă formidabilă”, a spus George Mihăiță pentru ciao.ro.

Anghel și Lia demonstrează încă o dată că televiziunea poate oferi nu doar divertisment, ci și reflecții profunde asupra lumii în care trăim. De la dialoguri captivante până la imagini memorabile, Anghel Damian și Lia Bugnar își pun amprenta în mod constant pe peisajul audiovizual românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net