Jojo și Paul Ipate au împlinit un an de la căsătorie! Cât de mult își adoră soțul actrița! „Tu o să-mi întinzi mereu mâna să sar peste orice gard...”

Jojo (43 de ani), pe numele ei din buletin Cătălina Grama, a sărbătorit un an de la frumoasa nuntă cu jumătatea inimii sale, actorul Paul Ipate ( 39 de ani).

Actrița a devenit nostalgică după momentele în care a îmbrăcat o rochie superbă albă de mireasă și ceremonia de vis pe care a ales să o facă anul trecut în Italia,  în Martina Franca, regiunea Puglia.  A schimbat atunci 3 rochii divine și a trăit din plin vibe-ul italian și  nunta la care a visat într-un peisaj de poveste. Jojo și Paul Ipate sunt de 10 ani împreună, au o frumoasă fetiță de 7 ani pe nume Zora și multe amintiri de pus în ramă. Ieri au sărbătorit un an de la nuntă iar Cătălina Grama a simțit nevoia să împărtășească această bucurie cu toată lumea și cu prietenii ei virtuali. Totodată vedeta i-a transmis și un frumos mesaj de dragoste soțului ei pentru devotamentul și susținerea de care dă dovadă.

„Un an de la cea mai frumoasă și plină de bucurie zi. Ziua noastră. Când am zis “Si” în loc de “Da.” Zece ani de când sărim toate gardurile împreună și un an de la cununia noastră de vis. Te iubesc @paulipate pentru că știu că tu o să-mi întinzi mereu mâna să sar peste orice gard, oricât de înalt ar fi!", a spus Jojo, emoționată.

După ce la începutul acestei săptămâni a avut parte de aniversarea căsătoriei, actrița a trecut din nou la treabă, pe scenă, căci a început repetițiile pentru piesa de teatru în care joacă acum, semn că îi era dor să își reia activitățile profesionale după frumoasa vacanță petrecută în Grecia.

"Înapoi pe scenă, la repetiții pentru @the.hurlyburly. Sunt în căutarea lui Bonnie, personajul meu și abia aștept să o cunoașteți în toamnă. Voi pe unde sunteți?", întreabă Jojo curioasă și pusă pe treabă.

S-au jucat cu toate pisicile din Grecia

Cătălina Grama și Paul Ipate au optat să plece cu familia într-o vacanță în Grecia. Fiica lor, Zora, a fost tare încântată de toate pisicile care i-au ieșit în cale în Lesvos și cu care s-a jucat nestingherită. Au fost zile frumoase de relaxare și stat la soare iar reîntoarsă acasă, Jojo are deja la ce să se gândească o bună perioadă de acum încolo pentru că tare mult i-a plăcut atmosfera de vacanță.

"Aveam nevoie de vacanța asta să ne bucurăm unii de alții în familie. A fost o vacanță relaxantă și plină de bucurie, mai ales când a venit vorba despre bălăceală și pisici. Atâtea pisici ne-au ieșit în cale încât Zora a denumit Molyvos Miaulyvos. Ne-a plăcut tare mult Lesvos și mai ales Miaulyvos cu farmecul străduțelor, al florilor multicolore și al pisicilor care apăreau oriunde ne plimbam. Ne-a fost tare dor de Grecia. Ne-am întors acasă cu sufletele pline de iubire și culoare. Chiar acum despachetez bagajele și zâmbesc gândindu-mă la ce amintiri frumoase avem din vacanța asta", a mai spus Jojo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
heidi klum profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net