#Exclusiv Click!

Ce spune Liana Stanciu despre fiica sa, Teodora, care acum este o domnișoară în toată regula. Îi moștenește sau nu talentul: „Astăzi nu mai este despre..”

15 august 2024 13:02   Interviurile Click!

De azi, Liana Stanciu va urca pe scena We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea. Vedeta și femeie cu cea mai bună voce din radio este pentru a treia oară ambasadoarea acestui festival care se desfășoară în perioada 15-18 august pe Platoul Fețeni, împreună cu Nick nnd.

Cum arată diminețile Lianei Stanciu atunci când ajunge la MagicFM, cât e de nerăbdătoare să îi întâlnească pe cei de la Rafaga, pe Sonique, dar și Ace of Base, ne-a spus pentru Click!

Anul acesta, fiica ei, Teodora, nu o va mai însoți la Vâlcea, însă trupa Bere Gratis va cânta pentru prima oară pe Platoul Fețeni.

Liana, e sezonul festivalurilor și ai revenit din nou la Râmnicu Vâlcea, pentru a treia ediție We Love Music Festival pe care o prezinți începând din această seară de joi, 15 august, până duminică, 18 august! Cum te simți și cât de nerăbdătoare ești să urci pe scenă?

Abia aștept să o cunosc pe Jenny Berggren de la Ace of Base, e vocea pe care o ascultam la începuturile mele în radio. Suntem de aceeași vârstă, iar „Beautitul Life” e piesa mea preferată.. un fel de terapie când nu merg lucrurile chiar cum aș vrea. Daaaar, Rafaga… i-am așteptat de când mă știu, nu era petrecere fără „Mentirosa” și „Luna”... tipii ăștia nu îmbătrânesc, anul trecut au avut o piesă de nr. one cu Maria Becera, cea mai urmărită argentiniancă în on-line.

Teodora va fi cu tine și anul acesta?

Nu, Teodora nu e cu mine, e studentă și are deja un job de vară..

Are voce bună Teodora? Poate să ducă mai departe acest talent din familie?

Da, talent este, dar muzica de astăzi nu mai este despre talent, ceea ce se vinde cel mai bine nu are legătură neapărat cu vocea, e vremea produselor, a imaginii, a show-urilor impresionante.

Pe cine îți dorești să vezi și să asculți cel mai mult anul acesta la We Love Music Festival?

La We Love Music Festival abia aștept să îi văd pe Ace of Base, Rafaga și Sonique.

Ce curiozități ai să îi întrebi pe cei de la Rafaga?

De la Rafaga aș vrea să știu secrete, ce fac, cum compun, dacă și lor li se pare că încă trăim și ne distrăm pe muzica se s-a compus deja.

„Am întotdeauna emoții când sunt live”

Te vei revedea cu Mr. President, dar o să urce pe scenă și Bere Gratis! Care este piesa ta preferată de la Bere Gratis și de ce?

De la Bere Gratis îmi plac multe, piesa noastră e „Străzi albastre”... Versurile sunt scrise într-o dimineață. ”Mi s-a părut că te aud, dar am uitat radioul deschis...”.

Ai emoții pentru soțul tău atunci când urcă pe scenă? Sau cine are cele mai mari emoții dintre voi doi, tu sau el?

Am întotdeauna emoții când sunt live, dar sunt emoții care înnobilează, care cresc, care te fac mai atent și îți arată cât de norocos/norocoasă ești că ai această meserie.

Ce înseamnă o dimineață magică pentru Liana Stanciu? Cum ar trebui să înceapă și să fie ca să iasă perfect? Preferi un mic dejun la pat sau o cină romantică?

Sunt un om obișnuit, care dimineața devreme e la radio, deci adooorrr cafeaua! De la o vârstă micul dejun în asta constă... Uneori până pe la 14.00 „mănânc” doar cafea. În rest, încă mă bucur de toate darurile pe care le-am primit. Mă bucur de We Love Music Festival, festivalul acesta fabulooos,  cu oameni pe care n-aș fi crezut că voi ajunge să îi cunosc, cu atât mai mult să îi intervievez.

Mai multe