Nick de la „nnd”, reclamații la adresa fiicei adolescente: „M-au chemat la școală că are....”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Numai tată de fată să nu fii! Nick de la „nnd” a început să aibă probleme cu fiica adolescentă. Tânăra are 16 ani și face furori, fiind o mică vedetă și la școală. Nick a început să primească reclamații de la profesori în ceea ce o privește.

Nick, pe numele din buletin, Nicolae Marin (46 de ani), este împreună cu soția lui, Cătălina, de 28 de ani. Cei doi au un singur copil, pe Andreea Marin, o adolescentă în vârstă de 16 ani, frumoasă foc și cu un succes răsunător, de pe acum, în mediul online.

Solistul a început, deja, să aibă de furcă cu Andreea, care este foarte dezvoltată pentru vârsta ei. Plus că este și foarte cochetă, iar profesorii au început să o cam ia în vizor.

Cum gestionează Nick de la „nnd” relația cu fiica adolescentă? „Mi s-a atras atenția!”

Andreea, superba fiică a lui Nick, e deja mare vedetă pe Instagram, unde impresionează cu machiajele sale. Tânăra țintește la o carieră în showbiz, ca a tatălui ei, de aceea îl și însoțește peste tot. A luat și lecții de canto.

Eu nu am probleme mari cu fiică-mea. Dar, ea e cea mai dezvoltată din clasă! M-au chemat la școală, că are o boală cu unghiile. Mergea cu unghiile lungi, făcute.

Mi s-a atras atenția, la o ședință cu părinții, că Andreea vine cu unghiile vopsite, lungi, ca de vrăjitoare, la școală. Și am luat măsuri, ce era să fac?! I-am tăiat fetei unghiile!”, ne-a mărturisit solistul.

Nick Marin: „Acum elevii iau profesorii la mișto!”

Nick crede că școala din vremurile de azi nu este la fel de luată în serios ca înainte.

Noi eram mai silitori, profesorii erau mai exigenți, când zicea profesorul, era drepți, nu mișcai în front! Acum, mi se pare că profesorii sunt cam luați la mișto de către elevi.

Adică, vezi că vine mama și tata și ia proful de ureche. Plus că se fac 250 de materii care nu prea le folosesc. Dar ce să zic, blană copii, dați înainte!”, a mai spus solistul.

E comparată cu Andrea Marin!

Fiica lui Nick poartă un nume celebru. Acest lucru, însă, este o doar o pură coincidență. Solistul ia foc atunci când fiica lui este comparată cu fosta „Zână a Surprizelor”.

E new Andreea Marin și pe Instagram, tot așa o găsiți! Așa o cheamă pe ea! Ce vreți, să-i schimb numele de familie, sau ce?! Pot să fie și 15 de Andreea Marin, a mea e una singură!

E total altceva! O salut, pe această cale, pe Andreea Marin, nu am nimic cu nimeni, să nu se înțeleagă altceva!”, a declarat Nick, pentru Click!

Nick a înființat trupa N&D în 1999, alături de Delia Matache. Grupul a fost pe val patru ani, iar din 2003, fiecare a luat-o pe drumul lui. Delia a devenit una dintre cele mai apreciate și bine plătite soliste de la noi, iar Nick a continuat să producă o serie de proiecte muzicale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sarmale in Japonia Captura Video HaiHui în doi jpg
image
image
image
image
image
image
marina voica si corina chiriac webp
Maria Tanase jpg
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net