Vedetele, amintiri de pomină din liceu! Ce „prostii” au făcut celebritățile din showbiz-ul românesc

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Luni, 26 iunie, a început Bacalaureatul, iar vedetele au depănat și ele amintiri din anii de liceu, la o petrecere cu o tematică inedită. Primul sărut cu fluturi în stomac, prima dragoste, primul chiul în grup și, mai ales, prima notă de 3 nu se uită niciodată!

Nick de la nnd, la petrecerea Unica / Sursa: Click!
Nick de la nnd, la petrecerea Unica / Sursa: Click!

„Ani de liceu cu emoții la Română și când la Mate dai de greu!” Sunt zile de foc pentru elevi, căci a început BAC-ul!

Peste 130.500 de elevi au început luni, 26 iunie 2023, probele scrise ale Bacalaureatului. Astăzi, elevii au susținut proba la Limba și Literatura Română. Marți, 27 iunie, va avea loc examenul la Matematică sau Istorie, iar miercuri absolvenții vor susține proba la alegere a profilului și specializării.

Prezente la petrecerea „Unica, ani de liceu”, vedetele noastre au depănat amintiri din această perioadă a vieții lor. Parcă mai ieri erau și ei în focuri cu BAC-ul. Cert este un lucru: nu vor uita niciodată frumoșii ani petrecuți la liceu.

Unii mai tocilari, alții mai chiulangii! Dincolo de acest aspect, toată lumea și-a amintit cu drag de primul sărut, prima dragoste adolescentină, primul chiul și, mai ales, prima notă de trei.

Cu ce medie a terminat BAC-ul Nick de la „nnd”? „Mai cu copiatul, mai cu chiulitul”

Nick de la „nnd” (46 de ani) își amintește și acum, cu zâmbetul pe buze, de perioada liceului. A învățat binișor și a terminat Bacalaureatul cu o notă bunicică.

Nu am uitat niciodată adolescența, nu ai cum să uiți și să înlături copilul din tine! A fost destul de zbuciumată perioada școlii, cum ar fi putut să fie? Mai cu copiatul, mai cu chiulitul. Una peste alta, a fost mișto! Nu vă învăț la prostii!

Am fost un elev foarte silitor! Eu am luat BAC-ul cu 8,77. Nu stăteau părinții pe capul meu să învăț! Aveam mintea ageră și prindeam din clasă. Am fost descurcăreț! Și permisul de conducere l-am luat din prima!”, și-a adus aminte Nick.

În ceea ce o privește pe fiica lui Nick, Andreea Marin (16 ani), aceasta este o elevă de nota 10 pe linie.

Eu nu pun presiune pe fiică-mea cu școala, pentru că nu este ok! În momentul în care i-ai dat sarcina asta, copilul se focusează și nu mai face lucrul ăla de drag.

Eu i-am spus că tot ceea ce face face pentru ea, nu pentru mine, ci pentru viitorul ei, și atunci s-a conformat și are atâtea medii de 10, încât m-am plictisit eu! Nu am văzut atâtea medii de 10! Eu, sincer, nu am avut așa medii!”, ne-a mai povestit Nick.

Cum își amintește Nick primul sărut?

Și dacă tot a venit vorba despre anii de liceu, celebrul artist și-a amintit când, dar și în ce circumstanțe a avut loc primul lui sărut.

Solistul era în clasa a VIII-a când a simțit primii fiori în amor. Pe atunci, era unul dintre cei mai cool băieți din școală.

Nu a fost în liceu, a fost în profesională. Primul și primul sărut...eram în clasa a opta! Ăla din liceu nu mai știu că au fost mai multe ulterior. Îl țin minte pe primul din clasa a opta!

Veneau fetele că o ardeam ușchit de mic, ca să zic așa! Aveam un moț, eram vopsit, gecile vopsite, vipușca pe pantaloni, atunci îi făceam eu, era ideea mea personală, aveam insigne. Eram printre cei mai cool băieți din liceu!”, și-a amintit Nick de la „nnd”.

Misty, însoțită de fiica ei party-ul „Unica” / Sursa: Click!
Misty, însoțită de fiica ei party-ul „Unica” / Sursa: Click!

Cum era Misty în liceu? „Am avut și nota scăzută la purtare”

Misty (33 de ani), frumoasa parteneră de viață a lui Keo, și-a amintit și ea cum era în liceu, cum o ajuta mama ei să își mai motiveze absențele, și care a fost perioada în care chiulea cel mai des de la școală.

Eu am fost un copil cuminte la liceu, însă am avut și perioada mea mai rebelă, începusem să merg cu gașca de fete la cafele, să mai chiulim, dar nu am fost niciodată caz de exmatriculat.

Am avut și nota scăzută la purtare din cauza absențelor care se acumulaseră, însă mama mea, chiar dacă mă certa, a fost mereu prietena mea cea mai bună, nu m-a lăsat, m-a ajutat și îmi făcea rost de scutiri medicale ca să mai motivez din acele absente și, în rest, am fost ok, nu i-am făcut mari probleme!

În perioada când l-am cunoscut pe Keo. începusem să ieșim noi, iar atunci a fost o perioadă în care era mai supărată pe mine pentru că nu respectam ora de venit acasă!”, ne-a mărturisit Misty.

Livia Graur a terminat liceul cu notă mare / Sursa: Click!
Livia Graur a terminat liceul cu notă mare / Sursa: Click!

Livia Graur: „Am terminat a doua în liceu!”

Livia Graur (37 de ani), frumoasa vedetă de la Prima TV, a urmat cursurile Școlii Centrale din București. A terminat a doua liceul, dar tot s-a mai întâmplat să mai facă și câte o boacănă.

Eram în anul 1, la Școala Centrală, și țin aminte că am făcut o boacănă mare. Am petrecut foarte mult înainte să înceapă al doilea semestru și nu m-am dus pregătită la școală. Am luat mai mulți de trei în ziua aia. De atunci, n-am mai făcut, că am terminat a doua în liceu! Asta e, a fost o scăpare.

Aveam o gașcă mare cu care ieșeam, după fiecare zi de școală mergeam la Piața Romană, la un fast-food, stăteam acolo până seara târziu. Unele dintre cele mai bune prietene ale mele sunt din liceu, cu ele am cele mai frumoase amintiri”, ne-a povestit, cu nostalgie în glas, Livia Graur.

Doinița Oancea, la fel de sexy ca în liceu / Sursa: Facebook
Doinița Oancea, la fel de sexy ca în liceu / Sursa: Facebook

Doinița Oancea: „Chiuleam des! Am intrat în pământ de rușine!”

Actrița Doinița Oancea (40 de ani) a fost o rebelă în liceu. Mergea îmbrăcată foart sexy la ore și...cam chiulea. Artista și-a păstrat, de altfel, și acum, același aer de elevă „fugită” de la ore.

Eu am făcut Liceul teoretic Sadoveanu, am fost la școala de limba franceză, ca să fac multe ore de engleză. Chiuleam destul des, am luat și nota 2, ce 3?! Am avut parte de toate experiențele pe care le au adolescenții.

Cel mai prost m-am simțit atunci când am chiulit de la ora de biologie, deși îmi plăcea profa. M-am dus beau suc și să bârfesc, dar, culmea, m-am întâlnit pe drum cu ea și m-am simțit foarte prost, am intrat în pământ de rușine.

Țin legătura cu foștii colegi, am fost și la banchetul de 10 ani, colegele mele erau foarte schimbate și eu m-am simțit puțin ciudățel așa.

Cam așa mă îmbrăcam în liceu, cum mă îmbrac și acum. Nu e vreo mare diferență. Așa îmi plăcea, în blugi, îmi puneam toculețe și atunci, și cu un maiou decolatat. Și acum pot spune că a rămas mult din adolescenta Doinița în mine, eu am un spirit foarte tânăr. Tânăra Doinița e cu mine”, ne-a mărturist Doinița Oancea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net