Plăcerea vinovată a lui Nick de la N&D! Are 21 de ani și nici banii lui Țiriac nu l-ar convinge să renunțe la ea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ani de zile a cântat în trupa „N&D” și apoi în proiectul „Nick nnd”, însă puțini sunt cei care au observat un detaliu în videoclipurile lansate de solist. Nicolae Marin, cunoscut drept Nick, are o pasiune secretă ce se poate vedea în marea majoritate a videoclipurilor sale.

Care este plăcerea vinovată a lui Nick de la N&D
Care este plăcerea vinovată a lui Nick de la N&D

Recent Nick și-a lansat un videoclip la noua sa piesă care se numește „Siropay!”. După ce am urmărit imaginile am realizat că solistul are o obsesie pentru mașini, acestea fiind mereu prezente în videoclipurile sale. 

Pentru că am vrut să aflăm mai multe despre acest lucru, am luat legătură cu solistul și am aflat adevărul despre această pasiune.

Plăcerea vinovată a lui Nick de la N&D: „În videoclip apare și mașina mea de suflet”

Nick n n d in Siropay
Nick n n d in Siropay

„După ce anul trecut am lansat colaborarea cu Bibi acum am revenit cu un nou videoclip la piesa Siropay, în care apare și fiica mea, Andreea Marin, care are 16 ani.

Dar trebuie să știți că în videoclip apare și mașina mea de suflet, la care țin enorm. Este vorba de Calibra, mașina mea veche, din 2002, de 21 de ani, care a mai apărut în patru videoclipuri, ”Nu ma lăsa”, ”Nu e vina mea”, ”Când vine noaptea” sau ”Noaptea”. În continuare e țiplă și am aranjat o special pentru videoclip.

Exteriorul e modificat, însă interoiorul este exact ca în fabrică. Dacă înainte primeam poze de la fani cum își schimbau freza, ținuta, în funcție de cum mă purtăm eu, mai nou am citit comentarii pe youtube, că pe mulți i-am influențat și din punct de vedere al alegerii unui autoturism, prin expunerea în videoclipuri a mașinii mele de suflet, un Opel Calibra”, ne-a povestit Nick.

„Chiar dacă m-ar suna Țiriac să i-o vând nu aș face acest lucru”

nick si fiica sa in masina
nick si fiica sa in masina

Deși are și altele cu care merge prin oraș, Calibra rămâne autoturismul lui de suflet, de care nu s-ar despărți niciodată. A scos-o special pentru videoclip din garaj și deși are o mulțime de kilometrii la bord, încă face față și merge cum trebuie.

„Este o mașină de colecție și chiar dacă m-ar suna Țiriac să i-o vând nu aș face acest lucru. Cu cât trec anii urcă prețul, pentru că au rămas din ce în ce mai puține pe piața de mașini, are o valoare inestimabilă”, a mai spus Nick.

O astfel de mașină a costat în jur de 35.000 de euro, iar acum, fiind de colecție, poate ajunge și la 100.000 de euro, pentru că nu se mai fabrică de multă vreme. Puteți urmări mașina spectaculoasă a lui Nick, în videoclipul de mai jos.

Ce mai pregătește Nick?

„Și în 2023 voi avea un an plin de concerte, evenimente, voi prezența cea de a două ediție din WeLoveMusic Festival, vreau să scot 10 sau 12 piese la care să filmeze videoclipuri și apoi o să urmeze o lansare specială. Plus că vrea să compun și alte piese în diferite stiluri”, a mai spus solistul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net