#Exclusiv Click!

Denise Pilafai s-a căsătorit: „Am întârziat la nunta mea!” N-ai să crezi cine a felicitat-o

29 noiembrie 2022 11:34   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Nuntă mare, ieri, la „Cronicuță”! Talentata actriță Gabriela Marin (35 de ani), interpeta celebrului personaj Denise Pilafai, s-a cununat civil cu alesul inimii ei, alpinistul Radu Turtă. Cei doi au făcut marele pas după nici doi ani de relație! Denise Rifai nu a ezitat să-i trimită felicitări prin intermediul colegului Dezbrăcatu’!

Gabriela Marin, actrița care le dă viață unor personaje celebre, precum Diana Soșoacă sau Denise Pilafai, de la „Cronica Cârcotașilor” (Prima TV), s-a căsătorit, marți 28 noiembrie, civil cu iubitul ei, alpinistul Radu Turtă!

Cei doi se cunosc de nici doi ani de zile, și, deși actrița spunea că nu se mărită cu una cu două, iată că cei doi îndrăgostiți au ajuns la Starea Civilă mai repede decât s-au așteptat.

Gabriela Marin: „Denise Rifai mi-a trimis o urare extrem de frumoasă!”

Cununia a avut loc la Primăria Sectorului 1, iar actrița și logodnicul ei au fost pe punctul să întârzie la propria nuntă!

Toți colegii și prietenii au râs de mine pentru că am întârziat și la nunta mea. Eu, de felul meu, mai întârzii pe la filmări, spre disperarea colegilor! Ei așteptau deja acolo de jumătate de oră, noi eram în trafic (am prins blocaj la Arcul de Triumf) și am ajuns la 14.00 fix, atunci când trebuia să fim deja înauntru.

Ce să zic, am încălcat și niste reguli de circulație, cu voia participanților din trafic! Am scos capul pe geam și i-am rugat să ne lase să trecem pentru că întârziem la propria cununie. A fost cu emoții, cu glume din partea colegilor de la «Cronică» și cu o stare generală de voie bună. Mai facem!”, a declarat actrița, în exclusivitate, pentru Click!

De la cununie nu au lipsit colegii de la „Cronică”, Ioana Petric și Dezbrăcatu', dar și Giulia Anghelescu și soțul, Denis Radu și soția Cristina Ștefan.

„Cununia religioasă o facem pe plajă!”

Gabriela a avut parte de o surpriză de zile mari când s-a trezit felicitată chiar de Denise Rifai. Dezbrăcatu' a fost cel care i-a transmis urarea.

Acum, Gabi și Radu își fac planuri pentru nunta cea mare și cununia religioasă! 

Nunta religioasă sperăm să aibă loc la vară, undeva pe o plajă frumoasă. Până atunci, ne bucurăm de primele zile de căsătoriți și de faptul că au fost alături de noi oameni foarte dragi nouă.

Chiar și Denise Rifai mi-a trimis o urare extrem de frumoasă, prin colegul Dezbrăcatu, a fost o surpriză minunată! Cu atâtea urări de bine, avem datoria, e musai să fim fericiți”, ne-a mai spus Gabriela.

Cine e alesul Gabrielei de la „Cârcotași”? L-a întors de la o viață de pusnic!

Gabriela Marin și-a cunoscut iubitul chiar în creierii munților. Radu este alpinist și a renunțat la munca într-o corporație ca să se retragă într-o cabană din pădure.

Radu este alpinistul care a escaladat nu doar munţii, ci şi dragostea mea. Pot să spun că pentru mine este greu la altitudini foarte mari, dar cu el am avut curajul să urc şi la 6.400 de metri altitudine”, a povestit, pentru Click!, Gabriela Marin.

Gabriela Marin, actrița care le dă viață unor personaje precum Diana Soșoacă și Denise Pilafai, la „Cronica Cârcotașilor” este născută pe în 1987, la Bucureşti. Gabriela a absolvit în anul 2009 Facultatea de Teatru a Universităţii Spiru Haret, la specializarea Artele spectaculului (Actorie).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe