#Exclusiv Click!

Fosta soție a lui Liviu Guță l-a dat uitării pe manelist! Roxana are planuri mari: „Ne dorim un bebe!”

22 februarie 2023 18:37   Interviurile Click!

Viața merge înainte! Fosta soție a lui Liviu Guță (43 de ani), Roxana, are planuri mari cu actualul ei partener de viață cu care este căsătorită de mai bine de patru luni. Bruneta a declarat pentru Click! că visează să devină mamă în viitorul apropiat.

La un an de la divorțul scandalos de Liviu Guță, după un an și trei luni de mariaj, Roxana Maria, femeia cu care manelistul a fost însurat, și-a găsit sufletul pereche... și se pare că este mai bine ca niciodată. Tânăra și-a dorit foarte mult o familie așa că și-a refăcut viața personală cu un antrenor de fitness.

Divorțul cu cântec pe care l-a avut cu Liviu Guță se pare că nu a descurajat-o pe Roxana să creadă în iubire.

„Sunt foarte bine acum. Eu și soțul meu ne dorim un bebe! Sunt foarte fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că suntem bine, sănătoși și ne înțelegem foarte bine. Ne completăm unul pe celălalt, suntem pe aceeași lungime de undă. Este ceea ce îmi trebuia mie”, a spus Roxana pentru Click!

Roxana l-a uitat pe manelist

Recent, Roxana ne mai mărturisea și că tot ce s-a întâmplat între ea și Liviu Guță este de domeniul trecutului și că nu este deloc afectată de toate lucrurile prin care a trecut.

„Sunt foarte bine acum. Am reușit să îl uit pe Liviu. Am mai vorbit cu el, dar nu pentru a ne împăca. Avea câteva lucruri la mine pe care trebuia să le ia. Cred în continuare în iubire! M-am căsătorit, am fost mireasă. După ce m-am măritat, Liviu mi-a urat casă de piatră și mi-a spus că se bucură pentru mine. Toate aceste lucruri i le-a transmis surorii mele și cumnatului, la o nuntă.

Pe soțul meu îl cunosc de 15 ani. Am copilărit în același cartier. Vreau să îți zic că mi-am pus în seara de Crăciun o dorință în biserică, iar dorință mea a fost auzită de Dumnezeu. Nimic nu este întâmplător în viață. După despărțire am fost sceptică, am stat singură câteva luni, m-am regăsit, m-am liniștit și cred că atunci când ești recunoscătoare pentru ceea ce ai, Dumnezeu îți dă ceea ce îți lipsește”, ne spunea Roxana.

Click! spune

La finele anului 2019 se afla faptul că Liviu Guță alegea să îți părăsească prima soție, pe Iulia, după 13 ani de mariaj și doi copii, chiar de ziua sa de naștere. Astfel că, la scurt timp, se afla de noua sa idilă amoroasă cu Roxana, dar și despre mutarea manelistului la Cluj-Napoca, acolo unde locuia cea de-a doua soție.

Dar nici a doua oară nu a fost cu succes pentru manelist. Se pare că mariajul de un an și trei luni al celor doi a fost presărat doar cu certuri și jigniri.

„Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație!”, spunea artistul la vremea respectivă, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe