Ce copii frumoși și talentați are Liviu Guță! Cât de mult îi moștenesc talentul artistic?

#Exclusiv Click!

Liviu Guță, 43 de ani, celebrul solist de muzică balkanika, este un tată mândru! El are doi copii care îi moștenesc talentul. Ne-am întâlnit cu Liviu, Maria Izabel și Mario la lansarea filmului "Două inimi" cu Iuliana Beregoi, unde am aflat mai multe detalii despre cei doi copii talentați ai interpretului.

Liviu Guță și moștenitorii săi
Liviu Guță și moștenitorii săi

La lansarea filmului "Două inimi" l-am zărit pe Liviu Guță, 43 de ani, retras și am vrut să știm motivul pentru care se află acolo. "Am venit la lansarea filmului prietenei noastre Iuliana Beregoi, alături de copiii mei care sunt fanii ei. Fetița are 10 ani, o cheamă Maria Izabel iar Mario are 15 ani. Amândoi mă moștenesc. El e la Dinu Lipatti, în clasa a IX-a. Are patru olimpiade, pe țară, la vioară. La vioară cântă muzică clasică. Fetița cântă muzică pop. E și la pian, tot la Dinu Lipatti. Deocamdată a cântat într-un band. A avut mai multe concerte. Fiecare își alege, în viață, scopul lui. Scopul meu în viață a fost să cânt. Fiecare om are un scop în viață, trebuie doar să și-l descopere, pentru că niciun om nu se naște fără un dar.

Oamenii se mulează după societatea în care trăim și cred că suntem limitați. Dar noi, ca oameni, suntem nelimitați. Putem să fim oricine, putem să avem orice. Muzică este sunetul iubirii. Orice muzică, nu contează că e manea sau alt gen, nicio muzică nu e crimă. Evident că sunt foarte mulți care n-au nicio legătură cu muzica. Dar, până la urmă, este loc pentru toată lumea. Eu nu am treabă cu altcineva, nu am treabă cu nimeni, sunt în pătrățica mea și să am grijă de copiii mei", spune Liviu.

Am vrut să știm dacă copiii, în afară de muzică, mai au și alte talente. "Nu cred. Pe Maria parcă, așa, o atrage actoria. Are aptitudini. Îi place foarte mult Iuliana Beregoi. Să vorbim și despre Iuliana. Pentru mine Iuliana este o fată descurcăreață. Datorită filmului în care joacă suntem aici", a mai spus Liviu Guță.

Pentru că Maria era cu ochii după surorile Beregoi am vrut să știm câteva detalii de la Mario și l-am întrebat dacă a venit Moș Crăciun la el. "Moș Crăciun este prezent în viața noastră mereu, datorită tatălui nostru care ne-a oferit acest dar de a avea ureche muzicală, să putem să recunoaștem notele, să putem să le descurcăm. Tot ce pot să zic este că, de Crăciun, nu îmi doresc nimic mai mult decât toată lumea să fie fericită. Și cam atât.

Să fie în familie. În viitor îmi doresc să fiu mult mai înțelept. Îmi doresc poate să avansez mult mai mult în ce îmi doresc. Și cam atât. În afară de muzică îmi plac multe lucruri. Depinde de starea mea în acel moment. Mă mai joc pe calculator. E singură mea oportunitate să scap în timpul liber. Dar, în rest, e foarte multă muncă la mijloc. Asta îmi place să fac și cred că asta e menirea mea. Cât despre un duet cu tată, mi-ar plăcea, dar să vedem ce ne rezervă viitorul", a mai spus puștiul.

Viața tumultoasă a lui Liviu Guță

În 2019, Liviu Guță a pus capăt unei căsnicii de 13 ani. Manelistul și Iuliana, cea cu care are doi copii, au divorțat în 30 octombrie, dar solistul nu a stat prea mult si și-a găsit reped o altă aleasă. Mai mult, Liviu s-a și căsătorit cu Roxana, lucru care a surprins multă lume. La începutul lunii februarie, după trei luni de când a semnat divorțul de fosta soție, Liviu Guță a făcut publice câteva poze de la Starea Civilă, unde i-a spus „Da” Roxanei, o tânără brunetă care i-a furat inima. După divorț, Liviu s-a mutat în Pipera, într-un apartament de lux. El a menționat că a rămas în relații bune cu fosta nevastă: ”Dacă eu și Iuliana ne-am despărțit am făcut-o pentru ca așa a fost scris, iar ce s-a întâmplat este doar treaba noastră și nu avem nevoie de comentatori! Cert este că suntem cei mai buni prieteni, ea este mama copiilor mei”.

Din pacate Liviu a divortat si a doua oara. Cea de-a doua căsnicie a lui Liviu Guță se termină după doar un an și trei luni! „Divorțăm la notar, pe cale amiabilă. Ea m-a mai căutat. Trebuie să mă duc să-mi iau niște lucruri de acolo. Eu am fost la notar și peste o lună mă duc eu să semnez. Cu siguranță nu o să mă mai însor cu acte. Mi-a dat Dumnezeu o palmă acum. Peste un timp, probabil că îmi voi face și eu pe cineva. Iubirea nu stă în acte”, a declarat Liviu Guță la emisiunea Teo Show, de la Kanal D

Liviu Guță a slabit 30 de kilograme in 2019

Solistul este mândru de performanța sa de a slăbi 30 de kilograme. Artistul a devenit, pe Internet, un exemplu de ambiție pentru fanii săi care au pierdut lupta cu cântarul. “Am reuşit să slăbesc, pentru că ajunsesem să arăt ca un om de zăpadă. M-am văzut la televizor şi m-am speriat. Nu am făcut şi nici nu fac sport, am o bicicletă acasă, dar nu mă dau în vânt după ea. Am reuşit să scap de kilogramele în plus după ce am fost la nutriţionist şi mi-a dat o dietă personalizată. Aşa că dimineaţa la ora 8.00 beau o cafea fără zahăr, la 10.00 mănânc brânză dietetică cu castraveţi, roşii sau ardei gras, la 14.00, peşte la grătar cu lămâie şi salată, iar seara, ultima masă, este la ora 18.00 şi conţine mămăligă cu brânză dietetică. Însă pot să mănânc şi fructe între mese: pere, mere sau kiwi”, ne-a declarat Liviu Guţă, pe numele din buletin Liviu Mititelu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net