Roxana, fosta soție a lui Liviu Guță, s-a recăsătorit la un an de la divorț! Cum arată actualul soț

#Exclusiv Click!

Fosta soție a lui Liviu Guță, Roxana, s-a recăsătorit la un an de la divorțul de artist! Focoasa brunetă și-a deschis sufletul în fața reporterilor de la Click! și le-a dezvăluit că trece printr-o perioadă extrem de frumoasă din viața sa pentru că a îmbrăcat rochia de mireasă.

Liviu Guță, alături de Roxana, pe vremea când formau un cuplu
Liviu Guță, alături de Roxana, pe vremea când formau un cuplu

Roxana, fosta soție a lui Liviu Guță, s-a recăsătorit!

 În urmă cu un an, Liviu Guță ar divorțat cu scandal de cea de a doua soție! După un an și trei luni de mariaj cei doi alegeau să pună punct relației. Artistul își acuza atunci partenera de viață că avea un limbaj agresiv și nu îl lăsa să își vadă copiii din prima căsătorie iar Roxana declara că Liviu Guță nu vrea copil cu ea. Timpul a trecut, iar lucrurile iată că s-au așezat pentru fosta parteneră de viață a cântărețului.

„Sunt foarte bine acum. Am reușit să îl uit pe Liviu. Am mai vorbit cu el, dar nu pentru a ne împăcă. Avea câteva lucruri la mine pe care trebuia să le ia. Cred în continuare în iubire! M-am căsătorit acum trei săptămâni, am fost mireasă.

După ce m-am măritat, Liviu mi-a urat casă de piatră și mi-a spus că se bucura pentru mine. Toate aceste lucrurile i le-a transmis surorii mele și cumnatului la o nuntă. Pe soțul meu îl cunosc de 15 ani. Am copilărit în același cartier”, a declarat Roxana Negrea, pentru Click!.

Fosta nevastă a lui Guță s-a rugat să-și găsească jumătatea!

„Vreau să îți zic că mi-am pus în seara de Crăciun o dorință în Biserica iar dorință mea a fost auzită de Dumnezeu. Nimic nu este întâmplător în viață. După despărțire am fost sceptică, am stat singură câteva luni, m-am regăsit, m-am liniștit și cred că atunci când ești recunoscătoare pentru ceea ce ai Dumnezeu îți da ceea ce îți lipsește.”, a declarat Roxana Negrea, pentru Click!.

Liviu Guță, despre mariajul cu Roxana: „Certuri și jigniri, asta nu se numește relație!”

Cea de-a doua căsnicie a lui Liviu Guță cu Roxana Maria s-a terminat după doar un an și trei luni. Cei doi au divoțat anul trecut, în luna mai, la notar. Atunci manelistul a dezvăluit că el și soția lui, Roxana, ar face parte din lumi diferite și că nu au apucat să se cunoască.

„Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație!”, declara solistul, în exclusivitate, pentru Click!

Liviu Guță și Iuliana au format o căsnicie frumoasă timp de 13 ani. Împreună au doi copii frumoși, un băiat de 13 ani, Mario, și o fetiță de 8 ani, Maria.

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
zodia singura de sarbatori jpg
dorobantu mana jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
Istvan Kovacs (dreapta) la CM 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg