#Exclusiv Click!

Magda Vasiliu, nevoită să vândă un obiect cu valoare sentimentală: «Îmi vine să plâng»

20 septembrie 2022 21:59   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Sunt deja cinci ani de când Magda Vasiliu (45 de ani), fosta știristă de la Prima TV, s-a mutat în Italia cu familia. Îi place la nebunie viața din Peninsulă și s-a acomodat perfect.

Așa că vestea pe care v-o aducem despre ea nu este o posibilă revenire definitivă în România, pe care Magda nici nu o ia în calcul, ci faptul că aceasta și-a vândut mașina veche, pentru a lua una nouă... Și în loc de bucurie, o încearcă mai degrabă nostalgia.

Citește și: Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia! Fosta vedetă TV și-a descoperit o nouă pasiune

„Astăzi a fost ultima noastră zi împreună... Îmi vine să plâng pentru că mașinuța asta a fost pentru mine nu o mașină, ci un partener, o prietenă, cel mai mare sprijin în momente grele... A fost biletul meu spre liniște și libertate. M-a văzut plângând, m-a văzut râzând, m-a auzit cântând (săraca!), înjurând, vorbind de una singură sau cu Vlad (fiul ei, n.r.). Nu m-a dezamăgit niciodată, nu m-a lăsat în drum, nu mi-a cerut niciodată nimic în mod special...

Nu rata nici: Magda Vasiliu, despre cel de-al treilea divorț: «Este o decizie pe care am luat-o de comun acord»

Am fost o «stăpână» rea, nu am îngrijit-o cum trebuia, o spălam doar atunci când nu i se mai vedea culoarea și îi puneam ulei când tot ea mă anunța, pentru că eu habar n-am să verific nivelul și nici nu pot să ridic capota. Dar ea a știut, probabil, că așa sunt femeile și m-a înțeles! E stupid să gândești așa despre o mașină, știu. E doar o mașină! Dar va fi pe mâini bune și măcar așa reușesc să mă consolez pentru moment. De mâine o mașinuță roșie îi va lua locul. Sper să ne împrietenim...”, a mărturisit Magda Vasiliu. 

Hai să afli și: EXCLUSIV Magda Vasiliu, din nou singură. Ce spune despre fiul ei: «Trăiesc de la un control la altul»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe