A mințit-o soțul timp de 10 ani că este impotent, dar a făcut o descoperire șocantă! Povestea care a cutremurat lumea

30 septembrie 2024 11:25   Dragoste și sex
Ultima actualizare:

O femeie disperată de problemele conjugale cu soțul ei decide să îi ceară ajutorul psiholoagei publicației The Sun, a rubricii „Dear Deidre”. Ani de zile soțul ei a mințit-o că este impotent, însă adevărul a fost altul. 

Povestea femeii i-a șocat pe internauții care au citit-o: soțul acesteia mințea în legătură problema sa, atunci când l-a prins trimițând poze cu penisul său altor femei de pe internet. 

„Amândoi avem probleme de sănătate” 

Femeia a ținut să precizeze faptul că atât ea, cât și soțul său au probleme de sănătate și viața lor sexuală devenise doar o amintire. Șocată a fost să afle că partenerul său nu era impotent, atunci când l-a prins în baie trimițând poze indecente altor femei. 

„Dragă DEIDRE: Soțul meu pretinde că este impotent, dar trimite poze cu penisul său erect femeilor de pe rețelele de socializare. Nu am mai făcut sex de 10 ani, iar eu sunt devastată.

Eu am 57 de ani, iar soțul meu are 60 de ani. Suntem căsătoriți de 23 de ani. Amândoi avem probleme de sănătate, ceea ce mă face să am dureri constante și înseamnă că el nu este capabil să facă performanță în pat - sau cel puțin așa credeam.

Când sexul a început să devină o problemă, am vorbit despre asta și am convenit că am fi amândoi fericiți să ne sărutăm și să ne îmbrățișăm în pat. Recent, am observat că iese la plimbări lungi, se trezește devreme și petrece prea mult timp în toaletă. Întotdeauna are telefonul cu el.

Zilele trecute, m-am trezit în toiul nopții și m-am dus în baie. Era acolo, așezat pe toaletă, trimițând mesaje cuiva. Pantalonii îi erau descheiați. L-am rugat să îmi arate telefonul și am văzut o poză cu el, gol de la brâu în jos.

A recunoscut că trimitea poze cu penisul său unei femei pe care o cunoscuse pe internet. Iar ea îi întorcea favoarea - pentru bani. Am fost îngrozită. În mod clar a mințit în legătură cu impotența sa.

Scuza lui a fost că avea nevoie de atenție și se simte mai mult ca îngrijitorul meu decât ca soțul meu. Simt că este vina mea. El spune că nu a fost o aventură și că nu ar face niciodată asta. Dar, deși a șters-o pe această femeie din telefonul său, simt că nu-l pot ierta sau că nu pot avea încredere în el. Ce ar trebui să fac?” - este mesajul trimis de femeie către psiholoagă. 

Răspunsul specialistei 

„DEIDRE ZICE: Atunci când un partener își asumă o responsabilitate de îngrijire pentru celălalt, aceasta are adesea un impact negativ asupra relației lor intime.

Dar dacă soțul tău era nefericit sau se simțea frustrat sexual, ar fi trebuit să vorbească cu tine despre asta în loc să se întoarcă la o altă femeie și să mintă. Nu poți să nu suferi și nu ar trebui să te învinovățești.

Spuneți-i cum vă simțiți și discutați dacă există alte modalități de a fi intimi, care să nu vă provoace disconfort. Discuția cu un terapeut sexual și relațional v-ar ajuta pe amândoi să treceți peste această situație și să găsiți soluții practice.” - a explicat specialista. 

Mai multe