Trucul la care nu s-ar fi gândit nimeni! De ce trebuie să ne punem ketchup în păr?

29 septembrie 2024 8:35   Trucuri de frumusețe

Dacă unele trucuri de frumusețe par destul de logice și ușor de implementat, altele sună de-a dreptul bizar, iar mulți dintre noi le vom reciti mai atent, deoarece nici nu vom putea să credem că asemenea sfaturi există. Însă, în unele cazuri, aceste sfaturi neobișnuite pot avea efecte destul de surprinzătoare! Iar un astfel de truc de frumusețe ne spune să ne punem ketchup pe păr!

Dintre toate produsele pe care le avem prin bucătărie, este posibil ca banalul ketchup să fie ultimul la care ne-am gândi că ar putea avea efecte benefice pentru părul nostru, sau, pentru orice parte a corpului în general. Însă, indiferent cât de surprinși am fi, ketchupul devine tot mai popular în lumea frumuseții, deoarece poate avea anumite efecte benefice pentru părul nostru.

El poate funcționa drept toner pentru păr, mai ales pentru cei blonzi, sau cu păr roșcat. Datorită faptului că în compoziția lui se află roșii, în ketchup vom întâlni un conținut ridicat de antioxidanți și acizi, care pot fi utili în neutralizarea nuanțelor de gri din părul nostru!

Ce efecte poate avea ketchupul asupra părului

Astfel, toți cei care își doresc să redea părului lor strălucirea și culoarea de altă dată, ar putea încerca să folosească puțin ketchup! În plus, datorită acidității acestui produs, el poate fi util și pentru curățarea părului, care va deveni mai strălucitor!

Astfel, putem vedea că indiferent de cât de bizar poate suna acest sfat inițial, există mai multe metode pentru care acest sos banal din frigiderul nostru poate fi util și pentru păr!

Sfaturile ingenioase pentru frumusețe

Iar utilizarea de ketchup nu este singurul sfat aparent bizar, dar care are efecte surprinzătoare! De exemplu, strugurelul de buza mai poate fi folosit cu succes și în altă zonă a feței!

Dacă avem sprâncene stufoase, care nu doresc deloc să își păstreze o formă aranjată, putem aplica strugurel de buze de-a lungul lor! Acesta poate fixa sprâncenele, fără ca ele să pară lipicioase, ori grele.

Mai multe