#Exclusiv Click!

Horia Brenciu, tătic de nota 10 pentru Toma, fiul adoptiv! Cum se hârjonește juratul de la Vocea României, în valurile mării, cu puștiul frumos ca un manechin

7 august 2024 16:41   Paparazzii Click!
Ultima actualizare:

Horia Brenciu (51 de ani), jurat la „Vocea României”, este nu numai o vedetă de top, ci și un familist convins, dovadă stând și fotografiile realizate de fotoreporterii Click!, weekendul trecut, în care el este alături de soția Alice Dumitrescu și de fiul lor adoptiv, Toma, un puști frumos și tare isteț, mândria familiei!

Bălăceală în valurile mării cu Toma, fiul adoptiv

Juratul de la „Vocea României” s-a relaxat câteva zile, la malul mării, alături de familie. A făcut tot posibilul ca soția lui, Alice Dumitrescu, să se bucure de liniște, lăsând-o să lenevească sub umbreluță, pe o plaja din Mamaia. După ce Horia a făcut o baie de soare, la bustul gol, s-a aruncat în valurile mării, alături de fiul adoptiv, Toma, în vârstă de 10 ani, după care părinții și cele trei surori sunt topiți.  Horia s-a hârjonit cu puștiul în apă, îmbrăcat în tricou, pentru a masca kilogramele în plus, cu care s-a ales în vacanță.

Cum l-au înfiat pe Toma: „Este o minune de copil!”

Horia Brenciu, jurat la „Vocea României” (PRO TV), a vorbit cu emoție despre fiul lor, Toma, pe care l-au înfiat imediat după ce mama lui l-a adus pe lume:

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă.

Am făcut toate hârtiile necesare. Toma a venit la noi fără să căutăm neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că, dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini. Toma este băiatul nostru.

Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc”, a spus Horia Brenciu, în cadrul emisiunii „Profesioniştii”.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au sărbătorit 10 ani de căsnicie

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu își adoră copiii, pe cele două fiice ale ei, Andreea și Maria, din alte relații, pe fata lor, Mina, dar și pe Toma, băiețelul după care sunt cu toții topiți, și pe care l-au înfiat în urmă cu zece ani.

Horia și Alice sunt un exemplu de căsnicie, în agitatul showbiz. Recent, Horia Brenciu a postat un mesaj emoționant, pe conturile sociale, cu ocazia împlinirii a zece ani de căsătorie:

„Primii 10 ani… oficiali. La mulți ani, iubita mea soție!”.

Mai multe