#Exclusiv Click!

Întâlnire de gradul 0! Pepe și Raluca Pastramă s-au văzut și ei la tribunal! Cei doi se judecă pentru programul copiilor

9 octombrie 2024 13:29   Paparazzii Click!
Ultima actualizare:

Pepe și fosta lui soție, Raluca Pastramă, s-au prezentat și ei, miercuri 9 octombrie, la Judecătoria Buftea. Raluca, fosta soție a cântărețului de muzică latino, a decis să-i intenteze lui Pepe un proces ce are ca obiect ordonanța președințială, la trei ani de la divorț.

Pepe (45 de ani) și fosta soție, Raluca Pastramă, s-au judecat, miercuri 9 octombrie, la Judecătoria Buftea în ceea ce privește programul de vizită a celor două fetițe pe care le au împreună, Rosa Alexandra și Maria. 

În prezent, domiciliul celor două fete se află la Pepe, dar Raluca Pastramă își dorește ca programul de vizită să fie schimbat. 

Pepe a venit la tribunal însoțit de avocata lui. 

„Nu pe mine mă aşteptaţi, eu sunt de acord cu programul!", a spus Pepe, înainte ca fosta lui soție, Raluca, să ajungă și ea la tribunal, pentru spynews.ro.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi foști soți la ieșirea din sala de judecată. Amândoi s-au îmbrăcat în negru și păreau destul de abătuți.

Pepe i-a intentat și el proces Ralucăi

Pepe i-a deschis și el, în trecut, un proces Ralucăi Pastramă după ce solistul i-ar fi cerut fostei soții o semnătură ca să-și mute fiicele la o școală mai apropiată de casă, dar ea l-ar fi refuzat. 

„Când am zis că vreau să mut fetele în apropierea casei la o școală mai bună (...) nu mi-a dat semnătură. (...) Până la urmă tot nu mi-a dat semnătură. Am deschis proces, dar s-a rezolvat. (...) Nu mi s-a părut penibil nici măcar că am deschis proces și l-am câștigat”, a declarat Pepe la emisiunea Un Show Păcătos, de la Antena Stars. 

Pepe și Raluca Pastramă au fost căsătoriți din 2012 până în 2021. Cei doi au împreună două fetițe, Maria ( în vârstă de 11 ani) și Rosa Alexandra ( în vârstă de 8 ani). După divorț, Pepe și-a acuzat fosta soție de infidelitate. 

Mai multe