„A ajuns să urască femeile!” Bordea, pus la zid de o concurentă de la „iUmor”, după ce a fost eliminată din cauza votului său

21 mai 2024 16:12   PrimeTime
Ultima actualizare:

Andreea Vînătoru, tânăra care a făcut balet de performanță timp de 14 ani, s-a reîntors la „iUmor” duminică, 19 mai, pentru a impresiona publicul și juriul cu numărul său. Din păcate, însă, concurenta a plecat acasă dezamăgită, căci nu a primit Like de la Cătălin Bordea, pentru a trece în etapa următoare. Deranjată, a reacționat în mediul online la adresa comediantului.

Duminică, 19 mai, pe scena „iUmor”, Andreea Vînătoru, tânăra care a făcut balet de performanță timp de 14 ani, s-a reîntors și a încântat privirile tuturor celor din sală, într-un moment de stand-up comedy combinat cu balet. Imediat ce și-a început momentul despre relația femeilor cu mâncarea: „Toți băieții, atunci când încearcă să mă agațe, reacția mea e «hai, mă, că abia ce-am mâncat o apă plată cu lămâie!», Cătălin Bordea a reacționat: „Nu o mai întrerupeți, că se dezbracă”.

Din păcate pentru concurentă, deși ceilalți jurați au fost încântați, comediantul nu a fost deloc impresionat și a considerat că momentul senzual nu este demn de a trece în etapa următoare, astfel că nu i-a dat Like. Deranjată de votul acestuia, Andreea Vînătoru a răbufnit în mediul online. În ce termeni duri l-a descris pe Cătălin Bordea?

Andreea Vînătoru: „Bordea, o-i fi tu tare-n glume, dar în afară de o chelie deasă și...”

„Sunt Andreea Vînătoru și sunt puțin tristă că nu am trecut mai departe la «iUmor» din cauza votului lui Bordea. La Cheloo nu mă așteptam să-mi dea like. El urăște oamenii în general. Nu aveam așteptări. Dar Bordea chiar a fost misogin cu mine în acea seară. Acum, după ce i-a făcut fosta nevastă, înțeleg că poate el urăște, a ajuns să urască femeile. Dar, în schimb, cred că iubește porumbeii.

Bordea, o-i fi tu tare-n glume, dar în afară de o chelie deasă și niște tatuaje, lumea mai vrea să vadă și eu o performanță artistică… o frumusețe. Altceva! Sunt supărată pe tine”, a transmis Andreea Vînătoru, prin intermediul unui videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram.

Mai multe