Concurenții „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, disperați: „Au făcut urticarie, au probleme serioase!

14 septembrie 2022 9:45   PrimeTime
Ultima actualizare:

Concurenții show-ului, de la Pro TV, ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!" au făcut urticarie, iar corpul lor este plin de bube și pete roșii, la scurt timp de la începerea emisiunii. Aceștia au fost supuși unor provocări extreme și s-au confruntat cu cele mai mari fobii ale lor.

Cei 12 concurenți consumă doar alimente și preparate controlate și comestibile, care nu dăunează organismului. În plus, echipaje de medici stau în camping 24 din 24 de ore, gata să intervină pentru toți cei care au nevoie.

Vezi și: Nu a pășit bine în junglă, că a și creat un conflict! AMI a stârnit circ și scandal la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»

Se pare că motivul pentru care concurenții show-ului ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!" se confruntă cu bube, pete roșii și mâncărimi este stresul. Aceștia au fost nevoiți să se adapteze la condiții noi de trăit, incomparabile cu cele pe care le aveau acasă.

,,Unul dintre cele mai frecvente tipuri de alergii apărute pe fond nervos este urticaria la stres, spun specialiştii. Afecţiunea se manifestă prin apariţia unor pete reliefate pe corp, de culoare roz sau roşie, însoţită de mâncărimi şi de furnicături.

Medicii pun declanşarea acestui tip de urticarie pe seama faptului că atunci când suntem stresaţi. Se eliberează în corp o serie de substanţe de tipul adrenalinei, noradrenalinei, histaminei şi cortizolului, care determină creşterea ritmului cardiac. Și dilatarea vaselor de sânge, inclusiv la nivel epidermic, ceea ce duce la înroşirea pielii”, conform adevărul.ro.  

Citește și: Scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cornel Palade, înjurat și jignit în ultimul hal de Bia Khalifa. Cuvintele sunt greu de reprodus

Lidia Buble, Anisia Gafton Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade au trecut prin probe dificile, iar alimentația cu siguranță a dus și ea la stres.

Aceștia au fost nevoiți să consume diverse smoothie-uri sau shake-uri, însă nu se aseamănă deloc cu cele obișnuite  pentru că sunt din viermi, gândaci, râme, intestine de broască sau de pește. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe