Alexandra Stan, cadou «deocheat» pentru Mihai Morar! Apare goală!

21 mai 2022 13:42   PrimeTime

Alexandra Stan a fost invitată în cadrul podcastului susținut de Mihai Morar pe platforma YouTube, acolo unde cei doi au dezbătut mai multe subiecte, printre care și criticile la adresa cântăreței, căreia i se reproșează că se „dezbracă” destul de des. Următorul ei gest l-a luat prin surprindere chiar și pe Morar, atunci când artista i-a oferit cadou „deocheat”!

Cunoscută pentru stilul ei îndrăzneț, afișat în videoclipurile muzicale, pe rețelele de socializare sau chiar și în viața de zi cu zi, Alexandra Stan a demonstrat în repetate rânduri că nu e genul care să aibă inhibiții.

Alexandra Stan, cadou „deocheat” pentru Mihai Morar

Acest lucru i-a adus și faimă, dar și multe critici, iar vedeta a vorbit în podcastul lui Mihai Morar despre ce înseamnă să „te dezbraci” din punctul ei de vedere.

Te-au întrebat unii ziariști de ce ești așa de dezbrăcată?”, a fost întrebarea lui Mihai Morar. 

Da, m-au întrebat: dar tu de obicei te dezbraci așa? Cum e să te dezbraci? Okay....(aici a făcut o grimasă n.r). Știți, mai am și nevoia asta. Dacă vouă vi se pare că mă dezbrac foarte mult, e ok.

Fix asta le-am zis și lor, că mi se pare că e un act de putere și de vulnerabilitate să poți să te dezbraci așa pe coperta albumului și în același timp să fii sigură pe puterile tale. Apropo, ți-am adus un cadou.”, a spus Alexandra Stan, moment în care a scos la iveală o sacoșă pe care era inscripționată poza care apare și pe noul ei album, care a stârnit de altfel și discuția de mai sus, în care vedeta nu poartă deloc haine și apare într-o ipostază provocatoare.

Chiar și dacă te vor judeca oamenii doar după copertă, în momentul în care vor asculta albumul o să își schimbe părerea.”, a adăugat Alexandra.

Citește și: Alexandra Stan spune, în sfârșit, de ce a divorțat după 5 luni: "Era toxic ce se întâmpla"

Cum a primit Mihai Morar cadoul îndrăzneț

Fără o reacție imediată, Mihai Morar a acceptat cadoul, glumind ulterior. „Asta e o sacoșă...care ascunde chiar albumul tău. S-a comentat mai mult apariția ta la lansarea albumului, decât albumul.”, a replicat gazda podcastului, care a comentat negativ criticile la adresa Alexandrei, pe care le consideră „învechite”. 

Mie mi se pare că nici acum 10-15 ani nu aveau sens comentariile astea. Dacă stăm să ne gândim bine, prima piesă cu care m-am lansat se numește Lollipop. E un videoclip în care sunt îmbrăcată în haine de școlăriță, luate de pe un sex shop, și lingeam niște acadele. Adică..de unde uimirea? Întotdeauna am fost o fire foarte dezinvoltă.”, a mai punctat Alexandra Stan.

Citește și: Alexandra Stan, crize la lansarea albumului! «Să nu creadă lumea că mă dezbrac chiar așa!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe