#Te cunosc de undeva

Alina Pușcaș, în cea mai crăpată rochie la Te cunosc de undeva!

21 mai 2022 19:57   PrimeTime

Ediția de sâmbătă, 21 mai, a emisiunii „Te cunosc de undeva” a venit la pachet cu multe surprize pentru telespectatori. Pe lângă transformările concurenților, și prezentatoarea show-ului, Alina Pușcaș, s-a ridicat la înălțime cu ținuta purtată. Iată ce apariție a bifat!

Alina Pușcaș a concurat cot la cot cu participanții emisiunii pentru atenția telespectatorilor, în cadrul galei de sâmbătă, 21 mai. Prezentatoarea show-ului de transformări a bifat o apariție spectaculoasă, optând pentru o ținută îndrăzneață, care i-a scos în evidență atuurile fizice.

Alina Pușcaș, în cea mai crăpată rochie!

Alina Pușcaș a avut o rochie lungă, sclipitoare, care fura ușor privirea, însă detaliul care a atras cel mai mult atenția a fost reprezentat de crăpăturile adânci, care îi puneau în evidență picioarele și nu numai!

Moderatoarea emisiunii a trebuit să se asigure că nu lasă la vedere nimic în momentul în care se deplasează, așa că a purtat pe dedesubtul rochiei o lenjerie specială, de culoare neagră, care nu a rămas însă atât de „ascunsă”.

Citește și: Alina Pușcaș, într-un minijup «periculos» pe străduțele din Voluntari: «Eram convinsă că urmă să fiu răpită»

Materialul rochiei alese a fost și ușor transparent, astfel că lenjeria Alinei Pușcaș a putut fi observată cu ușurință. Prezentatoarea TV și-a asumat însă acest lucru, detaliul respectiv venind la pachet cu conceptul outfit-ului.

Alina Pușcaș a glumit pe rețelele de socializare, explicând că se simte ca o Xena modernă în ținuta pe care a ales-o pentru această seară de gală. „Xena...vin! Sâmbătă așa mă prezint pe TV, în rol de războinică! Mă lupt cu rating-ul.”, a scris Alina, pe rețelele de socializare.

Pe lângă decupajele impresionante din partea inferioară, rochia a avut și un decolteu cuprinzător, pe care Alina Pușcaș l-a afișat cu eleganță. Pentru a completa ținuta, accesorizarea s-a făcut la nivelul mâinilor cu câteva piese din același material, pe post de brățări supradimensionate. De asemenea, și pantofii au fost aleși în aceeași notă. 

Citește și: Moment savuros la «Te cunosc de undeva». Surorile Odagiu au fost de nerecunoscut!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe