Ana-Maria Mărgean, fetiţa ventriloc de la „Românii au talent”, a ajuns la Hollywood!

19 august 2022 17:00   PrimeTime

Fetiţa ventriloc cu „voce de înger”, care a câştigat anul trecut sezonul cu numărul 11 de la „Românii au talent”, Ana-Maria Mărgean a ajuns la Hollywood!

A fost o călătorie mai mult în interes profesional, căci tânăra a participat la un program intens de cursuri susţinute de persoane calificate din industria entertainmentului – muzicieni, producători şi antrenori.

Citește și: Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent, piesă cu Doru Todoruț

Deşi a avut un program foarte plin, Ana a găsit timp, în scurtele pauze, şi pentru a explora zonele de interes din Los Angeles, precum „Walk of Fame” şi Studiourile Universal. De asemenea, a avut ocazia să preformeze în faţa unor căutători de talente, reprezentanţi ai unor Case de producţie muzicală şi Agenţii de Casting prestigioase din Los Angeles.

Iată și: VIDEO Ana Maria Mărgean, câștigătoarea de la "Românii au talent", a primit cățelușul mult visat. Reacție emoționantă

Şi a primit cel mai bun punctaj din partea acestora: Premiul I pentru Performanţă la categoria sa de vârstă şi Premiul cel mare – „Star of The Year 2022”. Iar la final a participat la Red Carpet Gala şi Awards Show, unde a interpretat melodia „Home”, un cover după Diana Ross.

Vezi și: INTERVIU. Ana Maria Mărgean, secretele din finala „Românii au talent”: „Nici acum nu realizez, încă plutesc". Ce va face cu premiul

„Această experienţă a reuşit să mă facă să adun cunoştinţele, abilităţile şi conexiunile necesare pentru a reuşi cu adevărat în industria muzicală. În acelaşi timp m-a făcut să vreau să fac şi mai mult pentru visul meu.”, a povestit Ana-Maria, pentru Click! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe