#Survivor România

Angela Forero și motivul pentru care a fost eliminată: „Am intrat într-un mod de alertă”

11 februarie 2022 8:40   PrimeTime
Ultima actualizare:

Angela Forero s-a remarcat în timpul emisiunii Survivor România 2022, fiind apreciată atât de concurenți, cât și de public larg. Din păcate, în ciuda performanțelor foarte bune pe care le-a avut în timpul emisiunii, vedeta a fost nevoită să părăsească emisiunea din cauza unei probleme medicale.

Povestea ei în Republica Dominică este plină de experiențe aventuroase și pline de curaj, care a reușit să țină cel puțin două milioane de români lipiți de micile ecrane în fiecare weekend.

Care a fost experiența Angelei Forero la Survivor?

Chiar dacă aceasta a fost eliminată recent, vedeta este încă cuprinsă de un element profund de tristețe și dezamăgire, deoarece aceasta nu se aștepta să părăsească competiția din cauza unei probleme medicale, chiar dacă Agela Forero are o condiție fizică de invidiat. 

Chiar dacă aceasta s-a accidentat, aceasta se simte foarte bine acum din punct de vedere fizic, „Fizic mă simt foarte bine. Corpul împreună cu mintea sunt ceva extraordinar! Totul este despre adaptare. Genunchiul este din ce în ce mai bine. Este vorba doar despre timp, terapie, recuperare, să se vindece și să treacă durerea.”, a transmis aceasta, potrivit Ciao.

Totuși, cât despre experiența de la Survivor România 2022, pentru vedetă, competiția a fost una extraordinară, unde aceasta a fost pusă să reziste în condiții extreme din punct de vedere psihic și fizic. Pe lângă acestea, Angela Forero a învățat și să-și conecteze corpul și mintea, a reușit să se conecteze mult mai mult cu propria persoană și, ba chiar mai mult, dacă nu s-ar fi accidentat, ar fi vrut să dea absolut tot din aceasta.

Ce își dorește vedeta după emisiunea din Republica Dominicană

Chiar dacă Survivor a fost o competiție extremă, vedeta a transmis că au existat momente mult mai grele în viața ei, competiția din Republica Dominicană fiind cea mai interesantă de până acum. 

Chiar dacă a dat dovată de puteri supranaturale, Angela Forero dorește un lucru foarte mic atunci când ajunge acasă, spre surprinderea fanilor: „Să dorm. Îmi este dor de somn și de mâncare, lucruri ce sunt esențiale și de care nu am avut parte la Survivor. Am intrat într-un mod de alertă, iar creierul meu nu a putut să se deconecteze.”

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe