Antonia, luată la rost de către fani. Ce a pățit cântăreața după ce a susținut un concert

12 octombrie 2023 18:54   PrimeTime

Fanii au luat-o la rost pe Antonia (34 de ani), una dintre cele mai apreciate artiste din România și considerată cea mai frumoasă femeie din țară. Artista a susținut de-a lungul carierei sale multe concerte în aproape toate orașele din țară și a avut parte atât de cele mai fericite momente din viața ei, cât și cele mai triste. Invitată în podcastul Giuliei Anghelescu, prietena ei, Antonia a vorbit despre ce a pățit acum ceva timp, după ce a susținut un concert în Galați.

În 2018, în timp ce se îndrepta spre Galați, acolo unde avea de susținut un concert, Antonia a aflat o veste foarte tristă. Bunicul ei a decedat, după ce o perioadă de timp o petrecuse în spital. La acel moment, cântăreața avea deja un contract pentru a susține concertul, așa că nu avea cum să lipsească și a fost nevoită să urce pe scenă.

„Nu o să uit atunci când eram în drum spre Galați. Am aflat efectiv cu o oră înainte să ajung acolo și eram praf. Am cântat, mi-am făcut jobul”, a povestit Antonia, în podcastul Giuliei Anghelescu.

Antonia: „Ești cea mai taxată dacă reacționezi”

După ce a terminat de cântat, nu a mai avut starea necesară de a sta alături de fanii ei, nu a stat la poze, nici nu a dat autografe, iar fanii au criticat-o dur. Mulți chiar i-au spus vorbe răutăcioase, să țipe și să-i bată în dubă vedetei.

„După am plecat, nu am mai stat la poze într-adevăr, pentru că nu am mai avut stare și mă înjura lumea pe net. «Nu îți e rușine că am stat acolo cu copilul în frig o oră?». Îmi băteau în dubă, urlau…Să stau să le explic de fiecare dată.

Și ei mai spun «îți asumi», dar e o diferență, trebuie să mă aștept, dar nu trebuie să-mi asum. Asta mi se pare cel mai greu în industria asta, că n-ai voie să reacționezi, ești cea mai taxată dacă reacționezi”, a mai spus cântăreața.

Mai multe