Blestemul Mădălinei Manole. Ce i-a dezvăluit «fata cu părul de foc» Mariei Dragomiroiu

6 septembrie 2022 13:50   PrimeTime
Ultima actualizare:

Maria Dragomiroiu, care a fost prietena cea mai bună a Mădălinei, a dezvăluit că aceasta credea ce este urmărită de un blestem din familie și că ar fi știut că o să moară. Cântăreața de muzică populară a incriminat și familia celebrei „fete cu părul de foc” că nu i-ar fi sărit în ajutor la timp pentru a evita tragedia.

Maria Dragomiroiu a făcut mărturisiri întru totul surprinzătoare la emisiunea lui Denise Rifai, «40 de Întrebări». Solista de muzică folclorică a vorbit despre legătura ei de suflet cu Mădălina Manole, și a dezvăluit confesiunea cutremurătoare pe care i-a făcut regretata artistă.

Citește și: Scandal între Maria Dragomiroiu și fratele Mădălinei Manole: „Să spun să-i fie rușine? Mi-e greață!”

«Nu a iubit-o destul încât să o salveze»

Maria Dragomiroiu a relatat că Mădălina credea că familia ei este urmărită de un blestem și de aceea simțea că o să moară tânără. Artista de muzică folclorică a mai adăugat că «fata cu părul de foc» suferea de depresie și că familia ei nu a susținut-o îndeajuns, astfel încât să o ajute să iasă din starea în care afla de ceva vreme. Dragomiroiu a mai adăugat că soțul Mădălinei nu ar fi iubit-o îndeajuns, iar regretata cântăreața nu avea un sprijin moral real. 

Vezi și: Video cu mormântul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea sa: „Puiucule, vino și cu noua ta soție!”

„Îmi pare rău că a plecat așa. A fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune, și rele. Am învățat una de la alta, Mădălina a însemnat mult. A acceptat și sfaturile mele. Ea a fost o fire depresivă. Era exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea că ceva … Ea spunea că asupra familiei ei apăsa un blestem, că s-ar putea să moară tânără. Nimeni n-a fost lângă ea. Mama era departe, se recăsătorise, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze”, mărturisit Maria Dragomiroiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe