#Exclusiv Click!

Bomba toamnei! Simona Pătruleasa a plecat de la Kanal D! „ Am luat o pauză! Mi-au ajuns și mie 20 de ani de televiziune” Cine i-a luat locul?!

9 septembrie 2024 6:38   PrimeTime
Ultima actualizare:

E bomba toamnei în televiziune! Simona Pătruleasa a plecat de la Kanal D. Vedeta a făcut destăinuirea, în exclusivitate pentru Click!

Știrile Kanal D de la ora 9.00 au ieșit din grila de toamnă a postului turcesc. Așa se face că Simona Pătruleasa rămăsese pe dinafară! Click! a aflat ce se întâmplă de fapt cu vedeta care era de 15 ani în curtea postului turcesc?!

Simona Pătruleasa: „Am luat o pauză! Îmi ajung 20 de ani în televiziune” 

Simona Pătruleasa nu a mai apărut, luni 9 septembrie, la pupitrul Știrilor Kanal D, de la ora 9.00.

În locul Știrilor de dimineață, au intrat Teo Trandafir și Ilinca Vandici, cu emisiunea Follow Us, de la ora 8.00-10.00.

Ce se întâmplă cu Simona Pătruleasa?! Cine i-a luat locul? 

În grila postului turcesc au rămas doar jurnalele de Știri de la ora 12 ( prezentat de Cristina Dorobanțu) și cel principal de la ora 19 ( prezentat de Cristian Sabbagh). 

Sursele Click! au aflat că Simonei Pătruleasa i s-ar fi adus la cunoștință vineri că nu va mai fi la pupitrul Știrilor Kanal D. 

Ce zice Simona Pătruleasa despre plecarea de la Kanal D?

Contactată de Click!, prezentatoarea ne-a declarat că a decis să ia o pauză în televiziune și să se ocupe de viața personală. 

„Poate că mi-au ajuns și mie 20 de ani de televiziune, nu?! Am luat o pauză! Avem și noi copii, vreau o vacanță prelungită. 

În televiziune nu ai vacanțe lungi. Au trecut 20 de ani. E destul! O pauză este binevenită oricând!”, a declarat Simona Pătruleasa, pentru Click!

Simona Pătruleasa, 15 ani la Kanal D

Simona Pătruleasa (49 de ani) s-a alăturat echipei de la Kanal D în calitate de prezentator al Știrilor, începând din septembrie 2009.

La momentul plecării, Simona prezenta Ştirile Kanal D de luni până vineri, de la ora 09.00, fiind vedeta Kanal D de 15 ani. 
„Este un moment emoţionant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora şi alte oportunităţi de dezvoltare şi a mă bucura şi de mai mult timp alături de familia mea”, a mai spus Simona Pătruleasa, la plecare.

Înainte de a intra în televiziune, Simona Pătruleasa a profesat ca învăţătoare, timp de şase ani. Apoi, bruneta s-a remarcat ca prezentatoare la pupitrul ştirilor sportive, iniţial la Realitatea TV, apoi la Antena 1, unde a stat timp de cinci ani.

„Am ajuns în televiziune dintr-o întâmplare fericită, la îndemnul unor prieteni care m-au încurajat să particip la un casting.

Nu am crezut la acel moment că, la 30 de ani, pot să încep o nouă carieră, mai ales în domeniul televiziunii. Eu sunt dovadă vie că viaţa este plină de surprize”, spunea Simona, într-un interviu recent pentru paginademedia.ro

Mai multe