Cătălin Cazacu, declarații sincere despre femeia care i-a dăruit un copil. Cum a cunoscut-o pe Andreea și ce meserie practica: „Mi s-a părut că viața mea se termină.”

18 octombrie 2024 9:45   PrimeTime

Cătălin Cazacu (38 de ani) și Nicoleta Delinescu au trăit o poveste de dragoste în anii tinereții lor, din care a rezultat Andrei, băiețelul pe care îl iubesc ca pe ochii din cap. Recent, Cătălin a vorbit despre momentul în care a aflat că va deveni tată și afacerea care îi aducea o sursă în plus de venit. 

Nicoleta este o cunoscută cântăreață de muzică de petrecere din zona Banatului, și în urmă cu mai bine de un deceniu i-a dăruit lui Cătălin un băiețel. Cei doi s-au separat după nașterea lui, dar au avut grijă să fie un exemplu pozitiv în fața copilului. 

„Am cunoscut-o pe Nicoleta și eram tânăr”

Cătălin Cazacu a fost invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, acolo unde a pus pe tavă cele mai sensibile subiecte din viața lui. Motociclistul a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe Nicoleta. S-au îndrăgostit în perioada în care el deținea un restaurant de manele, iar ea era cântăreață. Din păcate, relația lor a durat doar doi ani de zile, luând sfârșit la scurt timp după venirea pe lume a copilului lor. 

„- Am fost tată la 20 și ceva de ani. 

- Atunci ai cunoscut-o pe Nicoleta, nu? 

- Hm, da. Am cunoscut-o pe Nicoleta și eram tânăr, oricum mi s-a părut că viața mea se termină. Când colo, de fapt, atunci a început. 

- Și cum ai cunoscut-o? Pentru că mă gândesc că erai toată ziua cu sportul, că moto-ul ăsta îți ocupă mult timp. 

- Da, dar mai și munceam pe vremea aia, aveam și un restaurant de manele, că nu mi-e rușine! Ea cânta muzică populară. Am stat vreo doi ani de zile împreună, după care noi ne-am despărțit, dar copilul ne-a ținut cumva...

- Andrei avea doi ani când v-ați separat?

- Nu, nu, nu, Andrei abia se născuse. Dar ce am reușit eu și cred că și eu și mama lui am reușit să facem chestia asta : copilul vede, în momentul de față, o relație sănătoasă.”, a fost dialogul dintre Cătălin Măruță și Cătălin Cazacu. 

A înșelat-o pe Ramona Olaru?

Una dintre cele mai recente relații cu o vedetă din showbiz a fost cea cu Ramona Olaru. Cei doi s-au iubit ani de zile și chiar a existat o cerere în căsătorie. După separare, au existat anumite zvonuri cum că motociclistul i-ar fi fost infidel prezentatoarei de la Antena 1, zvonuri pe care recent el le-a negat. 

„Răspunsul este nu (n.r. dacă a înșelat-o pe Ramona Olaru). Eu cred că adevărul absolut nu-l deține nimeni, niciodată. Fiecare dintre noi, într-o relație, este dator să nu îl pună pe celălalt în situația să își pună întrebări sau să nu aibă răspunsuri la anumite întrebări. Dacă există o suspiciune că tu, într-o seară, ai fost în acel loc… eu n-am de unde să știu dacă tu ai fost în acel loc.

Dacă tu ești împreună cu un bărbat într-un loc, doar voi doi – doar voi doi o să știți acel adevăr. Tu poți să-mi spui ceva, el poate să-mi spună același lucru, dar n-o să știu niciodată adevărul. Ca acest lucru să nu existe, nu ajung în situația aia. E simplu, ca să n-avem suspiciuni, eu n-ajung niciodată între patru pereți cu o femeie”, a spus fostul prezentator TV.

Mai multe