Ce pasiune avea în adolescență Andreea Esca. „În timpul liceului, eram acel tip de elev care nu avea alt viciu”

27 iulie 2024 16:52   PrimeTime

Andreea Esca este cea mai cunoscută jurnalistă din România. Recent, prezentatoarea Știrilor ProTV a dezvăluit că în adolescență a vrut, de fapt, să dea la medicină. De asemenea, a spus și care a fost pasiunea ei.

Andreea Esca, în vârstă de 51 de ani, a ocupat poziția de realizator-prezentator în cadrul Știrilor ProTV încă din decembrie 1995, de la înființarea postului. A rămas celebră pentru salutul „Bună seara, România! Bună seara, București! ProTV te salută” și este cea mai longevivă prezentatoare de știri din țară.  

Recent, invitată în podcast-ul „Ce mai zici”, ea a dezvăluit că are o slăbiciune pentru muzică, considerând-o singurul ei viciu. Potrivit prezentatoarei TV, pe vremea când era o adolescentă, putea fi gazda ideală la o petrecere, fiind nelipsită de pe ringul de dans. De asemenea, a recunoscut că nu i-a plăcut niciodată să bea sau să fumeze.

Muzica mi-a plăcut dintotdeauna. În timpul liceului, eram acel tip de elev care nu avea alt viciu. Nu am băut alcool niciodată, nu am fumat. Nici nu m-am îmbătat niciodată până la vârsta asta, deoarece nu am băut alcool. Dar eram invitată la absolut toate petrecerile din toate clasele, tot ce exista, pentru că dansam foarte mult și pentru că eram foarte pasionată de muzică.

„Mi-a zis să îmi aleg o profesie unde să fie distracție tot timpul, să râd”

Dansam foarte mult și atunci îți trebuie un animator la o petrecere, trebuie să spargă cineva gheața și era clar că dacă mă invită pe mine era rezolvată petrecerea”, a dezvălui Andreea Esca, în cadrul podcast-ului „Ce mai zici”.

De asemenea, prezentatoarea TV a mai mărturisit că dacă nu ar fi fost sfătuită de către mama ei să aleagă ceva în ton cu felul ei de a fi, s-ar fi îndreptat către medicină. „Mama mea, când i-am spus că vreau să dau la medicină, mi-a zis nu. Ea toată viața a lucrat la Institutul Oncologic, unde erau bolnavi de cancer și așa mai departe și mi-a zis să nu stau zi de zi într-un mediu unde oamenii sunt bolnavi și suferă, să îmi aleg o profesie unde să fie distracție tot timpul, să râd, să fie ceva care să mă scoată din zona asta”, a mai spus Andreea Esca.

Mai multe