Ediția din 25 martie, cea mai scumpă din istoria emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”: «Pe la 11 mai scădem lumina»

25 martie 2022 8:04   PrimeTime
Ultima actualizare:

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani" este difuzată în fiecare dimineață, în timpul săptămânii, din anul 2008. Telespectatorii au avut parte de o surpriză în ediția de vineri, 25 martie. Dani Oțil a făcut un anunț complet neașteptat. 

Dani Oțil și Răzvan Simion aduc zâmbetul pe buze telespectatorilor, în fiecare dimineață, de 14 ani. Din păcate, ediția de 25 martie a fost cea mai scumpă de la începutul anului 2022. Motivul a fost dezvăluit, pe un ton glumeț, chiar de către Dani Oțil.

Se pare că în zona în care se află și studioul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani" există o defecțiune încă de joi, 24 martie, iar distribuția curentului electric este sistată. În aceste condiții, producătorii au apelat la soluția de avarie: generatoarele care consumă foarte mult, potrivit spuselor lui Dani. 

  „Suntem pe generator de ieri. A căzut curentul în zonă, deci este cea mai scumpă ediție de Neatza de când a început anul. Fiecare minut duce niște litri de motorină, ca dumneavoastră să ne vedeți luminați. Pe la 11 o să mai scădem lumina” , a spus Dani, pe un ton glumeț. 

Dani Oțil, reacție nervoasă în direct!

Dani Oțil este cunoscut pentru comentariile sale amuzante. Săptămâna însă prezentatorul a lăsat gluma la o parte și a reacționat dur la adresa celor care îl critică din cauza înălțimii pe care o are.

Citește și: Afirmația care l-a scos din minți pe Dani Oțil

Reacția nervoasă a avut loc în direct, iar colegii de platou s-au abținut cu greu să nu râdă în timp ce Dani și-a rostit, iritat, discursul. Dani a observat că, în unele articole, numele său este alăturat sintagmei "micuțul prezentator". Dani este deranjat de această asociere și nu o consideră deloc potrivită. 

Dani Oțil a participat la o cursă de mașini în Finlanda

Dani Oțil a absentat din platoul emisiunii pentru câteva zile? Motivul? Prezentatorul a participat la o cursă de mașini care a avut loc tocmai în Finlanda.

Dani a distribuit numeroase fotografii din escapdă pe contul personal de Instagram, iar peisajele Finalndei sunt unele care pur și simplu îți taie respirația. După câteva zile în care a primit o porție de adrenalină, Dani s-a întors la activitățile obișnuite și la viața de zi cu zi. 

Vezi și: Ce caută Dani Oțil tocmai în Finlanda și ce mesaje îi transmite soția 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Mai multe