Cel mai periculos film de pe Netflix. Este 100% inspirat din realitatea de care se tem toți românii!
Știm deja cu toții faptul că pe Netflix regăsim filme pentru toate gusturile. Filme horror, apocaliptice, comedii, de dragoste, dar și cele inspirate din realitatea pe care o trăim noi, care ne face pielea de găină! Dacă ai chef să vezi un film bun, însă 100% desprins din realitatea de care încă se tem toți românii, iată cel mai inspirat titlu pentru tine: Epidemia: Pericolul nevăzut.
Epidemia: Pericolul nevăzut, în topul celor mai bune filme de pe Netflix
Cu siguranță nimeni nu a uitat anul 2020, cel care a marcat începutul pandemiei COVID-19 din România.
Cu mulți ani în urmă, respectiv în anul 2011, filmul Epidemia: Pericolul nevăzut, era lansat în America și mai apoi răspândit la nivel mondial. Deși nimic nu avea să anticipeze realitatea cu care ne vom confrunta 9 ani mai târziu, producția sintetizează întocmai pericolul unui virus care atacă pe „nevăzute”.
În regia lui Steven Soderbergh, producția Epidemia: Pericolul nevăzut încă se bucură de un succes colosal pe platformele de profil. Ca gen, este un thriller medical, cu ușoare accente de dramă și suspans, iar acțiunea îți face, cu siguranță, pielea de găină.
Filmul debutează cu imaginea lui Beth Emhoff, interpretată de Gwyneth Paltrow, în timp ce tușește. Aceasta este pacientul zero al unei epidemii care urmează să ucidă milioane de oameni, în masă, din întreaga lume.
Epidemia: Pericolul nevăzut, apreciat chiar și de oamenii de știință
Chiar dacă pandemia din producție este una fictivă și se numește MEV-1, aceasta este destul de asemănătoare pandemiei COVID-19, cu care ne confruntăm de mai bine de 3 ani.
Așa cum era de așteptat, în timpul pandemiei, mai ales la debutul acesteia, filmul Epidemia: Pericolul nevăzut a început să fie vizionat tot mai des de oamenii din întreaga lume, mai ales dacă ținem cont de contextul acestuia, unul extrem de asemănător COVID-ului. Epidemia: Pericolul nevăzut nu este doar un film apreciat de iubitorii genului, ci și de oamenii de știință, care l-au lăudat pentru exactitatea cu care a prezentat informațiilor, dar și pentru veridicitatea lor.
Filmat cu un buget de 60 de milioane de dolari, filmul a reușit să încaseze 135 de milioane de dolari pe toată durata difuzării acestuia în cinematografe.