Cine a fost bărbatul care i-a furat inima Mirabelei Dauer. Motivul pentru care artista regretă că nu s-a căsătorit cu el

11 iulie 2024 17:40   PrimeTime

Mirabela Dauer este cunoscută de o țară întreagă, datorită carierei sale în muzică. Deși a avut mereu succes pe plan profesional, atunci când a venit vorba despre viața personală, artista a fost greu încercată. A trecut prin două divorțuri și a suferit din cauza unei mari iubiri pe care a pierdut-o.

Mirabela Dauer: „Cel mai bun bărbat din viața mea”

Ajunsă la 77 de ani, Mirabela Dauer a avut o viață plină de urcușuri și coborâșuri. Artista a trecut prin mai multe relații eșuate, dar a ratat o mare iubire cu care avea șansa să se căsătorească. În urmă cu ceva timp, aceasta a vorbit despre bărbatul pe care l-a cunoscut în anii 90 și a mărturisit că ar fi fost cea mai fericită femeie din lume, dacă ar fi acceptat să se mărite cu el.

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani. A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă.

L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000. Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza”, a povestit Mirabela Dauer în podcastul lui Mihai Morar, în urmă cu ceva timp.

Din păcate, bărbatul pe care îl regretă Mirabela Dauer s-a stins din viață. Cântăreața susține că dragostea pentru țara natală a cântărit mai mult decât sentimentele pe care le avea față de cel care voia să se căsătorească cu ea.

„Și, din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el. Cu el aș fi vrut să mă căsătoresc, a treia oară. Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm. Nu știu ce mă ține în țara asta, dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste”, a mai adăugat ea.

Mirabela Dauer a trecut prin două divorțuri

Mirabela Dauer avea să se căsătorească pentru prima dată la vârsta de 18 ani. Din nefericire, mariajul ei nu a durat mult timp, motiv pentru care s-a căsătorit a doua oară cu Dan Traian Popovici. Cei doi au împreună un fiu, pe Dan Alexandru Popovici, care a rămas la tatăl lui după divorțul acestora. Artista a dezvăluit că a suferit abuzuri îngrozitoare din partea fostului soț, chiar și după ce a dat naștere fiului ei.

Mai multe