Adevăratul motiv pentru care Mirabela Dauer și-a schimbat religia: „Cine mă îngroapă pe mine aici?”

Cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune cântărețe din România, puțini dintre cei care o iubesc cunosc faptul că Mirabela Dauer, cu ani în urmă, a decis să-și schimbe religia și să se convertească la ortodoxism. 

Mirabela Dauer / foto: Social media
Mirabela Dauer / foto: Social media

Religia Mirabelei Dauer a fost evreică, ea provenind dintr-o familie numeroasă din Israel. În ciuda acestui lucru, în anul 1996, cântăreața a decis să renunțe la religia iudaică și să treacă la cea ortodoxă.

Mirabela Dauer: „Toți prietenii mei sunt ortodocși”

Într-un interviu mai vechi, cântăreața mărturisea faptul că decizia ei de a-și schimba religia a venit pe fondul dorinței. De asemenea, faptul că nu are pe nimeni în România și faptul că își dorește să fie înmormântată aici a fost un motiv care i-a determinat decizia. 

Mai concret, artista a mărturisit că a luat în considerare momentul în care va trece în neființă și s-a raportat la faptul că nu are o familie în România. Știe că atunci când viața i se va sfârși va fi înmormântată aici, întrucât nu ar mai avea cine să o ducă în Israel. 

Mirabela Dauer nu uită să amintească și de credința și relația ei cu Dumnezeu. Pe lângă faptul că toți prietenii săi sunt ortodocși, vedeta a simțit dintotdeauna nevoia să meargă la biserică și să își facă semnul crucii, ceea ce a determinat-o să se convertească la ortodoxism. 

„Eu sunt evreică, după părinții mei. Eu sunt la o vârstă, dar vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat. Aici, în România, eu nu mai am pe nimeni.

Tu vezi aşa că prietenii mei m-ar pune într-un coșciug și m-ar duce în Israel să mă îngroape? Eu acolo am sora, am nepoţi, am familie. N-are cine să mă ducă acolo.

Cine mă îngroapă pe mine aici? Toți prietenii mei sunt ortodocși. Nu doar de asta m-am ortodoxit. Eu mă duc în biserică de când mă ştiu eu. Voiam să fac semnul crucii”, mărturisea Mirabela Dauer acum ceva timp, conform informațiilor apărute în presă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
violeta banica jpg
banner oana roman doliu png
Mario Fresh și Alexia Eram
valeriu gheorghita jpeg
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net