Cum s-au îmbrăcat divele anilor trecuți, la aniversarea de 90 de ani a compozitorului Jolt Kerestely. Au oferit o adevărată lecție de stil și eleganță

#Exclusiv Click!

Evenimentul aniversar organizat luni seară pentru împlinirea celor 90 de ani a celebrului compozitor Jolt Kerestely - „Copacul veșnic tânăr al muzicii ușoare românești", care a avut loc în Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar a adunat foarte mulți artiști și artiste din Generația de Aur.

Divele anilor '30, '40, '50, '70, care au făcut furori pe scenă de-a lungul timpului cu toate melodiile lor rămase în istorie, adevărate evergreenuri, s-au întrecut în ținute spectaculoase. Unele dintre ele parcă s-au și vorbit, pentru că a predominat rozul în toate nuanțele lui, de la roz pal, roz închis, fucsia, dar și roșu. Chiar și doamnele trecute de 50 de ani au ales să poarte culori deschise, tinerești și la modă anul acesta. Evenimentul a fost prezentat de Octavian Ursulescu.

Marina Voica (87 de ani) nu s-a dezis nici de data aceasta! Prezență elegantă mereu, cum o știm, interpreta celebrului șlagăr „Și afară plouă, plouă" a venit special de la Breaza pentru a-i fi alături compozitorului Jolt Kerestely. L-a rugat să îi compună o piesă, i-a spus că i-ar sta mai bine fără barbă și și-a etalat încă o dată silueta fără cusur într-un costum, taior și fustă roz, la care a asortat pantofi de aceeași culoare.

Ramona Bădescu și Corina Chiriac, impecabile

Corina Chiriac arată exemplar la cei 74 de ani! Artista a fost admirată îndelung aseară în timp ce a purtat un costum de culoare roz deschis. O adevărată emblemă a eleganței” Și Ramona Bădescu (55 de ani), venită în țară pentru câteva zile, a purtat în stilul propriu un costum elegant, fucsia, care a atras atenția tuturor celor prezenți, având un model decupat la spate, foarte interesant, o creația a designerului italian Gai Mattiolo. Ramona Bădescu și Corina Chiriac s-au revăzut după mult timp și s-au complimentat îndelung. Actrița și cântăreața din Italia a cântat „Ca la 20 e ani" și a fost extrem de bucuroasă să îl întâlnească pe Maestrul Horia Moculescu care a avut mână bună și a selectat-o cu ani în urmă la Festivalul de la Mamaia. Au depănat împreună amintiri frumoase.

Sanda Ladoși (54 de ani) a strălucit și a emanat un aer tineresc, îmbrăcată într-o rochie lungă, din satin, de culoare roz. Artista a stat la șuetă cu Mirabela Dauer, Carmen Trandafir, Corina Chiriac și Ramona Bădescu și a cântat o piesă împreună cu colegul ei de scenă și bunul prieten, Marcel Pavel.

Mirabela Dauer (76 de ani), Stela Enache (74 de ani) și Margareta Pâslaru (80 de ani) au optat pentru ținute negre, de seară, Maria Dragomiroiu (68 de ani) a purtat roșu, iar actrița Alexandra Velniciuc (43 de ani) a mers pe nuanțe de alb, negru și gri.

Ce mesaj i-a transmis Fuego compozitorului Jolt Kerestely!

Fuego a avut o apariție impecabilă la evenimentul aniversar organizat pentru Jolt Kerestely. A cântat, i-a oferit sărbătoritului o diplomă din partea emisiunii pe care o prezintă la TVR, și a avut numai cuvinte de laudă pentru acesta. Pentru că nu îi leagă doar muzica ci și o prietenie frumoasă, Paul Surugiu i-a transmis lui Jolt Kerestely cele mai frumoase gânduri, mai ales că înseamnă foarte mult pentru el, mai precis, îi datorează faptul că a pășit cu dreptul în muzică.

„Maestrul Jolt Kerestely împlinește azi vârsta de 90 de ani. Vorbim de o cifră rotundă și de o întreagă istorie de viață, de simțiri, de amintiri, de etape, de artiști lansați, de muzică și de sentimente care te fac să te înclini atunci când îi rostești numele. Pentru mine înseamnă START. La el am pășit prima oară în București, cu mama, când aveam 15 ani și el m-a trimis la mentorul meu, maestrul George Grigoriu", povestește Fuego.

„Peste ani ne-am reîntâlnit și am început o frumoasă prietenie și colaborare care a născut două albume de studio, de autor, vreo 25 de cântece speciale, unele dintre ele chiar premiate de Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România. Mai apoi, am realizat trei albume aparte, de muzică și poezie, în care nea Joly cântă la pian, iar eu recit poemele unor autori contemporani”, mai spune Fuego, tare mândru de această întțlnire care i-a marcat traiectoria în muzică.

„Pentru mine, nea Joly este lumină dincolo de activitate. Are simplitatea unui om evoluat, fără ranchiuni, cu drag de cei din jur, cu altruism, construind o viață în care a încercat să facă bine, să fie mereu cu o treaptă deasupra, să inspire, să ajute și să lase în urma sa, pe oriunde ajunge, numai cuvinte de laudă. Jolt Kerestely este mai ceva ca un copac, este veșnicia unei simplități, prin muzică să și prin modul în care rămâne în inimile celor care-l cunosc și-l iubesc ... La mulți ani, maestre! VĂ IUBESC!!!!", i-a mai transmis Paul Surugiu celui care i-a îndrumat pașii în muzică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
image
actualitate.net
image
actualitate.net