Ramona Bădescu revine pe scenă după mai bine de 4 ani. Cum privește iubitul ei această decizie

După o perioadă de mai bine de 4 ani de stat departe de scenă, Ramona Bădescu a decis să revină la o iubire mai veche: muzica. Vedeta și-a anunțat iubitul, pe Fabio Cali, despre decizia pe care a luat-o, iar modul în care a reacționat a fost unul de-a dreptul demn de apreciat. 

Ramona Bădescu / foto: Social media
Ramona Bădescu / foto: Social media

La vârsta de 50 de ani, Ramona Bădescu l-a adus pe lume pe Ignacio, băiețelul pe care îl are împreună cu bancherul Fabio, iar de atunci și până în prezent a luat o pauză de la scenă și a decis să aloce timp creșterii micuțului ei. 

„Da, e adevărat. Patru ani de zile i-am dat exclusivitate fiului meu. Acum reîncep activitatea artistică. Mă întorc la ceea ce făceam înainte.”, a mărturisit vedeta, într-un interviu viva.ro

Ce spune iubitul Ramonei Bădescu despre revenirea ei pe scenă 

Frumoasa cântăreață a mărturisit că Fabio a acceptat decizia ei de a reveni în lumina reflectoarelor, și, deși bărbatului îi stârnește un gram de gelozie, Ramona se bucură. 

„Când l-am cunoscut, asta făceam. Nu eram florăreasă la florărie, nu eram croitoreasă. Asta făceam, cântam. Așa că mă bucur că îi stârnește gelozia… Cine știe?! Eu știu? (...) Are maximum de respect pentru meseria pe care vreau să o fac, este susținătorul meu. Ignacio este numărul 1 în publicul care mă susține, așa că mă întorc cu tot dragul la meseria mea.”, a mai spus vedeta. 

Nici nu zici că a născut! Cum se menține vedeta în formă 

Ramona Bădescu nu excelează doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, căci știe cum să aibă grijă de ea și să întoarcă toate privirile pe stradă. 

Deși în doar câteva săptămâni va împlini vârsta de 54 de ani, cântăreața pare mult mai tânără. Și-a recăpătat rapid silueta de după naștere, și a împărtășit cu fanii cele mai noi picanterii din viața ei. 

„Trăiesc cu pasiune. Și vreau să povestesc publicului meu drag ce înseamnă pasiunea pentru mine, vorbele pasiunii mele pentru un iubit, pentru mâncare, pentru Crăciun… E o formă mai puternică decât iubirea. Și asta voi face pe 6 noiembrie la Teatrul Național din București, Sala Pictură, și pe 7 noiembrie la Filarmonica din Craiova, unde îmi aștept cu drag publicul din România. 

Pentru acest concept de spectacol am fost susținută de Ministerul Culturii. Acest spectacol face parte dintr-un concept de influențe romane. Eu am fost născută în România, dar de 33 de ani trăiesc la Roma, unde am dus acest spectacol și am arătat romanilor melodiile românești. Și acum le arăt românilor melodiile italienești.”, a mai spus ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net