Prima vedetă care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. El părăsește emisiunea

15 septembrie 2022 10:17   PrimeTime
Ultima actualizare:

Se pare că vedetele încep să nu mai facă față regulilor impuse de concurs și nu mai rezistă în junglă, așa că își doresc să plece acasă. Primul dintre concurenți care a strigat ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici" este tocmai Răzvan Botezatu. La el chiar nu se aștepta nimeni!

Momentul în care Răzvan Botezatu a cerut să fie eliminat a fost difuzat pe Voyo, iar în curând va putea fi văzut și la tv în episodul de luni, 19 septembrie, la Pro TV. Conform regulamentului show-ului, dacă un concurent își dorește să fie eliminat poate spune „Sunt celebru, scoate-mă de aici” în orice moment și va fi trimis automat acasă.

Vezi și: S-a aflat adevărul! Motivul real pentru care Cornel Palade a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Fostul prezentator TV și-a surprins colegii atunci când a strigat dintr-o dată fraza care îl elimină automat din competiție. Singurele persoane care au știut că Răzvan va lua această decizie au fost Ruxi și Lidia Buble. În timp ce Ruxi a spus că înțelege ce simte acesta și nu are cum să îl convingă să mai rămână, Lidia l-a încurajat și l-a sfătuit să nu strige pentru că le va da satisfacție concurenților care nu îl plac.

Motivul pentru care Răzvan Botezatu a vrut să plece acasă

Răzvan Botezatu a mărturisit că este epuizat pentru că din momentul în care pășit în competiție a avut parte de certuri cu mulți concurenți, printre care Cristi Mitrea, Giani Kiriță și Mara Bănică. Concurenta care i-a fost mereu aproape și care i-a devenit prietenă este Lidia Buble.

Citește și: Concurenții „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, disperați: „Au făcut urticarie, au probleme serioase!

Dacă în prima săptămână a fost implicat în 6 probe și le-a câștigat pe toate, următoarele două săptămâni Răzvan nu a mai participat la niciuna. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe