Gabriel de la emisiunea Mireasa, acuzat că și-a bătut mama! Ar fi avut chiar și probleme cu drogurile

20 august 2024 11:33   PrimeTime
Ultima actualizare:

Viperele Vesele fac o serie de dezvăluiri în exclusivitate despre Gabriel, concurentul care a rămas în cadrul emisiunii „Mireasa”, în urma eliminării lui Bogdan. Ce dezvăluiri a făcut pagina de Instagram menționată mai sus. 

Despre Gabriel s-a aflat faptul că a fost violent cu mama sa și a avut probleme serioase cu consumul de droguri. Ce dezvăluiri au făcut Viperele Vesele. 

Gabriel a urmat și urmează tratamente de specialitate

Conform informațiilor puse la dispoziție de Viperele Vesele, un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor tv importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului, pe Instagram, anunță faptul că Gabriel este marcat de consumul de droguri, s-a aflat și continuă să se afle sub tratament de specialitate. 

„Gabriel, concurentul care a depășit 4 milioane de vizualizări pe pagina noastră, vedeta unui videoclip care redă o scenă petrecută în emisiunea Mireasa, concurentul, putem spune, cel mai cunoscut din istoria emisiunii și pe care, din aceste considerente, poate, ne-am fi gandit să îl susținem, are, din păcate, un trecut extrem de tulbure.

Gabriel este descris de apropiați ca "un băiat bun, dar distrus de consumul de substanțe interzise". În România, se pare că obișnuia să consume "iarbă și legale", în Germania - heroiiiină. A urmat și urmează tratamente de specialitate, în lipsa cărora ar deveni extrem de violent, în special, susțin apropiații, dacă lipsa tratamentului ar fi asociată și cu consumul de alcool.

În vara anului 2023, într-o zi de vineri, a ajuns internat într-un spital de psihiatrie, după ce și-ar fi desfigurat în bătaie mama.

Sibiu Independent consemnează, în 24 iunie 2023, agresiunea asupra mamei, desfigurarea acesteia de către fiu, prezentând în articol și o poză cu aceasta aflată în ambulanță, imediat după cruntul eveniment.

Tot apropiații lui Gabriel susțin ca mama sa, intenționând a îl scăpa/proteja de diverse probleme legale, ar fi încercat să obțină pe numele fiului un certificat de handicap.

Așadar, un concurent care a devenit viral, un concurent datorita căruia un public mult mai larg a auzit de emisiunea Mireasa și care, zicem noi, și-a câștigat dreptul inclusiv de a dormi până în finala emisiunii, se dovedește a fi un personaj nedemn de o susținere a comunității Viperele Vesele, comunitate care luptă împotriva promovării elementelor imorale și infracționale la TV drept modele pentru tineri.”

Simona Gherghe, în pericol? 

Viperele Vesele s-au întrebat dacă violența de care Gabriel a dat dovadă în trecut față de persoana care l-a născut nu va reapărea și în cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1. 

„Totuși, nu putem să nu ne întrebăm cum a ajuns acest om, un pericol social, avînd în vedere violența pe care a dovedit-o împotriva propriei mame, în emisiunea regizată de Elena Savu Răchițeanu. Și cum a trecut interviurile conduse de ”duamna” de la Mireasă, cea care era atât de încântată, de curând, de personajele pe care le-a ales pentru show-ul său. Ba chiar, din informațiile noastre, se lăuda colegilor de la Antena Stars că nu a fost niciodată atât de inspirată în alegerea concurenților din show-ul ei.

Nu putem decât să ne întrebăm dacă nu cumva își dorește ca tânărul, pentru audiență, să aibă o ieșire violentă împotriva vreunei alte concurente sau chiar a Simonei Gherghe. Audiența ar fi, astfel, garantată, rumoarea unui episod extrem asigurându-i și notorietatea după care ”duamna” Elena tânjește. Și pentru care, probabil, nu s-ar da în lături de la nimic, știut fiind faptul că visează ca Mireasa să fie un fel de Insula Iubirii.

Faptul că Gabriel și-a bătut cu bestialitate mama nu este de interes pentru producătoarea generală a show-ului. Chiar dacă, verbal, condamnă violența, cum nu este ea implicată direct în problemă, nici nu o interesează. Dar, probabil, dacă "duamna" Elena ar fi trecut printr-o dramă asemănătoare, alta ar fi fost situația. Dacă, să zicem, fiul ei, David, cel care păstorește câmpul Buftei în lipsa ei ( n.b. va amintiți ca "duamna" Elena a ridicat nepotismele la rang de artă) și-ar fi "articulat" din când în când mămica, poate, mămica ar fi fost acum mai puțin mândră de alegerea pe care a facut-o, selectându-l pe Gabriel pentru emisiunea Mireasa. Poate! 🙄

SPUNEȚI STOP VIOLENȚEI! SPUNEȚI NU CONSUMULUI DE DROGURI!” - au transmis Viperele Vesele, pe Instagram. 

Mai multe