Concurenta de la Chefi la Cuțite care a divorțat a doua zi după nuntă. A fost umilită de fostul soț în fața părinților

20 septembrie 2023 5:53   PrimeTime
Ultima actualizare:

O concurentă care a participat la emisiunea culinară „Chefi la cuțite" a avut curajul să povestească, chiar dacă avea lacrimi în ochi, o întâmplare extrem de dureroasă din viața ei. Tânăra a fost nevoită să divorțeze chiar a doua zi după nuntă. Ce s-a întâmplat de s-a ajuns într-o astfel de situație

Tânăra care a participat la emisiunea de cooking „Chefi la cuțite", și care a reușit să le facă o impresie bună chefilor, și-a luat inima în dinți și le-a povestit acestora prin ce dramă a trecut după ce s-a terminat petrecerea propriei nunți. A fost umilită de fostul soț în fața părinților. Din păcate, din cauza acestor întâmplări ea s-a văzut nevoită să divorțeze a doua zi de la marele eveniment.

Ce s-a întâmplat de fapt

„A doua zi după nuntă am divorțat. Am avut 250 de oameni din partea părinților mei și din partea alor lui - 57. A fost o durere foarte mare pentru noi, nu ne așteptam la asta. Nu știu, eu nu vreau să cred că el s-a bazat doar pe faptul că am mulți oameni la nuntă și că facem bani. Nu vreau să cred asta, dar toate semnele acolo duc", și-a început concurenta mărturisirile.

„El avea un prieten foarte bun și se terminase petrecerea, făcusem o petrecere la el acasă și a trebuit să ducem lăutarii cu mașina noastră. Trebuia să mergem la noi, stăteam la o distanță de 40 de km și el a zis că nu vine, că îl are pe prietenul lui și mai vrea să bea. Tati s-a enervat și i-a spus tipului respectiv: <mă, tu vrei să faci noaptea nunții cu fiimea și cu el. Ce vrei să faci?>. Și de acolo s-a iscat o ceartă, pentru că s-a simțit deranjat fostul meu soț că de ce i-a spus prietenului său să plece. Am intrat în casă și mi-a zis că dacă mie nu-mi convine situația asta să-mi fac bagajele și să plec la mami acasă, de față cu mami și cu tati", a mai povestit tânăra.

Mai multe