Cristian Boureanu, declarații în lacrimi: „Cred că mama nu ar fi mândră de mine”

9 octombrie 2022 20:09   PrimeTime
Ultima actualizare:

Cristian Boureanu, 49 de ani, a fost invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, duminică, 9 octombrie, la ora 22.00.

S-a mutat pentru că nu își mai permite întreținerea

Fostul deputat, Cristian Boureanu, a povestit că a fost coleg de bancă al lui Andi Moisescu. Copilăria și adolescența le-a petrecut alături de părinți, doi celebri geologi, alături de care a călătorit în întreaga țară.

Citește și: Cristian Boureanu, viață de trubadur la 49 de ani! Cum a fost surprins “deputatul Playboy”

Alături de fratele său a intrat în antreprenoriat, iar în tinerețe a făcut bișniță în Iugoslavia cu produse chinezești, unde ajungea cu mașina personală, un Lăstun. Tocmai de aceea a făcut bani înainte de a deveni politician.

Cristian Boureanu i-a povestit lui Denise Rifai că, recent, s-a mutat, anterior având un apartament luxos pe care nu îl mai putea întreține.

Denise Rifai l-a întrebat, la un moment dat, „V-ați dat seama ce așteaptă Dumnezeu de la dumneavoastă?”, după ce gazda și invitatul au discutat despre momentul nașterii lui Cristian Boureanu, în Zambia.

Vezi și: De ce a izbucnit în lacrimi Cristian Boureanu, de față cu Denise Rifai?

Fostul politician a rămas pe gânduri, preț de o secundă și a răspuns că nu e sigur, neștiind ce îi rezervă viitorul și ce poate să facă cu tot ceea ce știe.

Despre acest moment povestise Denise Rifai, anterior transmiterii emisiunii, că l-ar fi bufnit plânsul pe Cristian Boureanu, însă înregistrarea a fost, aparent, editată. S-a putut observa, însă, că fostul politician era răvășit, spunând, la un moment dat, că se aștepta să existe momente emoționante.

Nu s-a putut edita, însă, momentul în care Cristian Boureanu a povestit ce a moștenit de la mama sa, sacrificiul și, într-adevăr, fostul politician nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Nu rata nici: Motivul pentru care fosta iubita a lui Cristian Boureanu este singură după despărțirea de afacerist

Mă faceți să plâng. Nu. Cred că mama nu ar fi mândră de mine, foarte tare. Aveam o comunicare greoaie cu mama. Era severă. Probabil că și eu am fost la fel de sever cu copilul meu. Mama ar fi fost mândră de un lucru, că am învățat să fiu fericit. Mama nu ar fi fost fericită pentru că am divorțat sau pentru că m-am căsătorit cu o fată fără facultate”, a răspuns Cristian Boureanu atunci când Denise Rifai l-a întrebat dacă mama lui ar fi mândră de el.
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Mai multe