Motivul pentru care fosta iubita a lui Cristian Boureanu este singură după despărțirea de afacerist

Cristian Boureanu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc! Afaceristul are mare lipici la femeile tinere și frumoase.

Cristina și Cristian și-au luat rămas bun, după patru luni și jumătate
Cristina și Cristian și-au luat rămas bun, după patru luni și jumătate

Ultima sa relația oficială a fost cu Cristina Belciu, un manechin cu forme voluptoase care reușea să atragă atenția celor din jur foarte ușor.

E dezamăgită de superficialitatea pretendenților

Reporterii Click! au contactat-o pe focoasa brunetă, pentru a afla dacă după despărțirea de Boureanu și-a găsit fericirea în brațele altcuiva.

La începutul acestui an, Cristian Boureanu și Cristina Belciu își oficializau relația! Însă, după patru luni și jumătate de iubire cu patimă, cei doi anunțau că nu mai formează un cuplu. Motivul sperarării celor doi doar ei îl știut și până în prezent.

Timpul a trecut, lucrurile ar fi trebuit să se mai așeze în viețile lor, încetul cu încetul. Contactată de reporterii Click!, Cristina Belciu a fost destul de explicită atunci când a venit vorba despre un nou partener în viața sa.

Citește și: Cristian Boureanu, de la playboy la «băiat rău»! Scandal cu Poliția Rutieră

În acest moment, mă focusez pe propria dezvoltare. Consider că fiecare om pe care îl alegem în viața noastră este cumva o oglindă a aceea ce suntem noi. Dacă ajung să mă bucur de dobândirea înțelepciunii și maturizării care să contureze cea mai bună variantă a mea, abia atunci voi găsi un partener potrivit. Nu caut iubirea, o las să mă găsească atunci când este momentul potrivit. Până atunci, mă concentrez pe puterea mea lăuntrică și cu siguranță aceasta va atrage, mai devreme sau mai târziu, omul căruia să îi ofer afecțiunea, respectul și înțelegerea de care vreau să mă bucur și eu, la același nivel. Este dificil să găsești un partener ideal în societatea din care facem parte, am întâlnit mulți bărbați superficiali, adesea tipologii care cred că li se cuvine timpul unei femei fără să facă eforturi pentru a o cuceri mai întâi. Aleg să fiu singură tocmai din acest considerent. Cred că cel potrivit mie mă vă interpreta ca atare, va ști că pentru a mă purta la brațul său este nevoie de efort, căci ceea ce ofer, la rândul meu, nu este de lepădat. Când mă implic în ceva, o fac cu tot sufletul și cu toate resursele pe care le am. Când cineva va ști cum să mă cucerească, promit să fiu cea care îl va pune pe piedestal pe acel bărbat, deci o să fi imposibil să nu aflați”, și-a deschis sufletul nostalgic și sensibil, în exclusivitate, pentru Click!, Cristina Belciu.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu, criticați aspru pentru relația lor

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au întâlnit anul trecut, chiar de 1 Decembrie, la un restaurant din Herăstrău și a fost dragoste la prima vedere.

Vezi și: Fosta lui Boureanu, mai sexy ca niciodată! Cristina Belciu, corp de zeiță în lenjerie de femme fatale

În ciuda unei diferențe considerabile de vârstă, Boureanu, 49 de ani, Cristina Belciu, 24 de ani, cei doi au început o relație pasională, în ciuda gurilor rele, care au catalogat dragostea lor ca fiind o idilă trecătoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net