Cum a cerut-o Dan Badea în căsătorie pe soția sa, Mădălina. Ce a vrut comediantul să facă inițial

23 mai 2024 17:25   PrimeTime

În urmă cu 7 ani, în 2017, Dan Badea s-a căsătorit cu Mădălina. A cerut-o pe partenera sa de viață într-un restaurant din Las Vegas, însă, cererea în sine a fost o aventură, căci el avea cu totul alt plan. Comediantul a povestit recent în emisiunea „Vacanță de Vedetă” cum s-a întâmplat totul.

Dan Badea s-a recăsătorit cu Mădălina în 2017, la aproximativ 3 ani de la divorțul de Lora. Cei doi și-au unit destinele tocmai în Las Vegas. În emisiunea „Vacanță de Vedetă”, soția comediantului a dezvăluit că totul a fost așa cum visa și își dorea.

„Așa cum visam și cum speram. Cum îmi doream. Sincer, mă gândeam când o să mă ceară, nu știam exact. (...) Deja aveam aproape un an și jumătate împreună (...) A fost foarte bine că a așteptat, pentru că a făcut-o ca la carte. Adică a ales un loc foarte bun, restaurantul din Bellagio (n.r. în Las Vegas), în față sunt fântânile, la ora 8 încep fântânile. Amalia Năstase parcă ți-a zis de restaurant”, a spus Mădălina Badea.

Cum a vrut, de fapt, Dan Badea să o ceară în căsătorie pe Mădălina

La rândul său, Dan Badea a mărturisit că el avea, de fapt, alt plan. Actorul și-ar fi dorit să o ceară în căsătorie la Grand Canyon, în SUA, însă, a amânat planul din cauza faptului că partenera sa avea frică de înălțimi. „Eu aveam inelul la mine, l-am avut și în Grand Canyon. (…) Ea are frică de înălțime”, a povestit Dan Badea.

Prin urmare, a trebuit să se reorienteze rapid și a obținut o rezervare la restaurantul pe care îl sugerase Amalia Năstase. Într-un final, „destinația” a fost în fața restaurantului din Bellagio, Las Vegas, și totul a avut un final fericit. „Am reușit să fac o rezervare, că nu era ușor. Am intrat și am zis că aici”, a mai adăugat Dan Badea.

Dan Badea și Mădălina Drăghia s-au căsătorit în 2017 și au împreună un băiețel, pe Arias. De-a lungul timpului, aceștia au avut o relație discretă. La trei ani de la cununia civilă, actorul a simțit că dorește să o ceară, din nou, în căsătorie.

Mai multe